Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11. Desanka Šakić
iz Laktasa :D
...hm...ovo klixo prešo na "neparne"?
gadan vakat dos'o kad klix razbija mitove o sexu...
Dvije djevojke, prolaze kraj klupe na kojoj sjedi dedica, eee djeco draga, koja je danas revolucija? Seksualna, deda, seksualna.... E jbg, kad god je kakva revolucija ja nemam oružje...
Seks..hmm
sutra - zasto je seks los za vas ?
"Nema ničeg goreg od seksa u čarapama" :-) Nikad nisam cuo za ovaj mit. Cuo sam da nema nista gore od seksa u rukavicama, sa leptir masnom i kacigom na glavi, ali ovo u carapama prvi put cujem.
Cije carape prvo skidas? Svoje ili mladog gospodina? Ili je na "jen, dva, tri" pa ko prije?
Klixporn.ba
10. Šemsa je žensko.
Dobri tabani :)
Po svemu sudeci, novinari klixa imaju jako malo prakse kad je sex u pitanju, s obzirom na kolicinu clanaka koji se bave istrazivanjem sexa. Halo ba ljudi, manite se naucnika i sl, u krevet pa istrazujte sami.
10. Klixovci jebu.
Ovo pod broj 9. Podsjeti me na onog djecaka iz Indije , nadam se da se nisam ogrjesila :I