Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cura i ja se dogovorili da se ne trosimo, da ne kupujemo nista danas, nema veze s vjerom al ima s novcanikom :D
Kažu da je taj Valentin probo aždahu kopljem.
Cuj pobjedila smrt, sto narod umire? Valentin incko
Jeste.....evo Klix je za mene mrtav :) al ne mogu bez raje.....jel se to pika :P
Svratio sam da čestitam Valentinovo....manje se lažite,više se volite :P
A jel danas taj 8.mart
mrssssssss, komercijalna sranja
Muka mi od ljubavi 😷😰👎
Neka Sveti duh boziji Allahu blagosilja one ciste i kulturne koji neslave Valentinovo, blagosiljani nam oni bili, Allahu akber, Allahu akbar. Sveti Allahu, hvala ti.
Allah nije svetac no Bog
obicaji u engleskoj, skotska, verona....... A, na kljiksu ? :))
STA CURI DA KUPIM!!!!!
@MajKinSincina Sta god da joj kupis, nece biti zadovoljna. S druge strane, ako joj ne kupis nista - naljutice se. S toga, dodje ti na isto :-) A zapravo, pokloni joj paznju, ljubav, postovanje, iskrenost, topao zagrljaj i postavices je na pijedestal. To zene znaju cijeniti. ( Kupi joj neki pokloncic, knjigu ako voli da cita, ili parfem ako si u mogucnosti). Veliki covjek rece : " Najbolji medju vama su oni koji su najbolji medju zenama" - potrudi se da budes najbolji.
Ispravak : "Najbolji medju vama su oni koji su najbolji PREMA zenama"
svima cestittam dan zaljubljenih da imaju vise vjere u ljubav, da budu zdravi, sretni itd..a ovi sto ne slave ili su bolesni ili mrze obicaje ili nemaju vjere u ljubav ili mozda smatraju da je zena samo rob koji ce ih sluziti..
ili nemaju s kim da slave .
Ajde citam neke papane Valentinovo ovoga onoga praznik ebem vas ludi dok sam bio mlad slavio bi ja i Bajram i Katolicki Bozic iako sam Srbin da se malo pomazim sa djevojkama IH NISTA LJEPSE NEMA ONA SE BRANI A JA NAVALJUJEM
one su se samo kofole branili :)
FUCK YOU VALENTINO
Jasta je
molim dežurne antagoniste ovog praznika da iznesu svoje mišljenje
podjeljena su misljenja........da ili ne slaviti...............
@mirrorce nejma se para....oklen oklen
PRIKAŽI ODGOVORE (9)