Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok čekate tramvaj na stanici, ako vam dečko ispusti tihimira, nemojte se na glas početi smijati i konstantno kažiprstom pokazivati na njega.. umjesto toga, pokušajte ostati sabrani i budite mu zahvalni što to nije učinio u tramvaju.
Ja fakat al fakat nisam procitao nista gluplje na ovom portalu!!!!!!!
udji cesce pa ces procitati...
Imam prijateljicu koja ima zeznutu svekrvu cak je maltretira i sad ona treba to njemu da presuti ? E nece !
4 stvari koje bi Vam navela. 1. Uvijek naziv koji isto pocinje. 2. Kakva istrazivanja ljudi ,to su stvari koje znamo vec. 3. Smarate. 4. Opet smarate. Al eto opet ste mi dragi. Ps; A sta ako zenska sve otkrije a muskarac nista ?
ako je došlo do toga , da partner ti krije svoju prošlost ,onda je bolje nit se udavati nit ženiti
Druze moja devojka je usvojena (ja sam to znao al nisam hteo da joj kazem da znam ) niti sam hteo da mi kaze , al nakon par godina je krenula bila rekla da kaze da je usvojena i ja sam je samo pss uopste nisam hteo da kaze , ne zbog toga sto sam vec znao , vec radi nekog njenog postovanja...........itd itd
Kakav clanak je.bo te.. sad cu zenu pritisnut sve mi ovo mora reci..
Ima još jedna stvar, NIKAD MU NEMOJTE REĆI DA IMATE LJUBAVNIKA , "MOŽDA" će se naljutiti !!!???
Jesi se ti ikad naljutio ?
Nije bilo povoda za ljutnju !
Kakva 4, ima 44 najmanje.
ukoliko mu smrde noge, a nalazi se u nekom društvu, pogotovo vaših roditelja, nemojte mu govoriti da svi čuju, nego ostavite to za kasnije, kada budete sami.
a da li trebaju otkrivati ako ga prevari sa drugim?
ne peri guzu kad piskis...