Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svega se odrekneš zbog žene. iliti partnerice, a onda te ona nakon 10-ak godina pita: gdje onaj muškarac za koga sam se udala?
ramka te s lukom..
pa prijatekja, izlazaka, pive.... a što je najvažnije, osobnosti
PRIKAŽI ODGOVORE (39)
Najbolji su oni koji se odreknu prijatelja pa kad dobiju nogom u guzicu kukaju kako nemaju nikoga i pokušavaju se vratiti opet kao da ništa nije bilo, e ne ide to tako, nitko nema vremena za takve ljude!
Slažem se u potpunosti i nažalost , jako raširena pojava ..... bilo je takvih u nekom malo širem krugu društva , uđu u vezu , " lebde u oblacima" , misle da im niko više ne treba i odj*** sve od sebe , i još da stvar bude gora usput se i umisle da su neko i nešto .....i onda kad dobiju nogu lesi se vraća kući ... doviđenja prijatno buraz
Baš, ja kad mi netko počne pričati kako nema prijatelja, a spomene da je zanemario iste zbog veze odmah ga prekinem i kažem da je sam kriv. Neće nitko trčati za tobom, ako želiš prijatelja prvo treba biti prijatelj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbitnije je međusobno uvažavanje , pronaći kompromis koji odgovara objema stranama i imati razumjevanja za partnera ..... jer ako toga nema džaba sve Nema nikakvog smisla mjenjati nekoga , jer to je mač sa dvije oštrice i kad tad će to nezadovoljstvo promjenjenog / promjenjene isplivati na površinu , a kad se to dogodi ... ako možeš prihvatiti partnera sa njegovim vrlinama i manama , prihvati , a ako ne bolje se pozdraviti na vrijeme ...
Odlicno napisano....bolje se ne igrati vatrom.
što je sigurno ,sigurno ....
žene i šlive prepečenice ne mijenjam ni zašto na svijetu.
E odličan clanak za ove papke sto kad nadju djevojku ne vide ni prijatelje ni bilo koga drugog, da samo znaju koliko je to jadno...
Molim?
Nikad necu shvatiti neciju potrebu da mijenja nekoga.
Slazemo se!
sto je inace rijetkost :p
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
decko pise veze i seks, stalno potencira kako ga partnerica sputava :O imal clanak u korist hanuma.
Bgm tesko, msm da su danasnje zene gore od muskaraca...
Bgm tesko, msm da su danasnje zene gore od muskaraca...
Ima ovakvih savjeta i za žene. Ne mijenjajte se nipošto ni zbog koga. Onda razvodi, prekidi veza, plakanje, debljanje, depresija,... Hollywood je čudo...
U principu to vazi za oba spola. Normalno da se u vezi/braku moras malo prilagoditi i naci zlatnu sredinu, ali ako to djeluje na nacin da vecinu svojeg bica zanemaris i prilagodis partneru, nezadovoljstvo ce rasti iz dana u dan i samo je pitanje vremena kad ce sve niz brdo krenuti. Postuj drugog kao pojedinca, ako zelis da i on tebe postuje. Slicni interesi, pogledi na svijet i uvazavanje drugog kao pojedinca ( koji ne treba biti u svemu isti ti, imati u svemu isto misljenje i koji treba prostor za sebe ) - je od presudne vaznosti za uspjeh.
1. Poštovanje 2. Komunikacija 3. Kompromis 4. Ljubav
slazem se sa navedenim faktorima... samo ja bih stavila ljubav na prvo mjesto...ali ona sama po sebi nazalost nije dovoljna..
nikaddddddd ali nikadddd nemoj dopustiti da ti zena diriguje frizuricu na pakasu :D