Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas su dovoljni kljucevi od bmwa
Nije tačno, time mnogi muškarci lažu sebe, i naše žene nisu takve kako se predstavlja, a izuzetaka ima svugdje. Ja npr putujem dosta sam i ženama su priče sa putovanja jako interesantne. BMW je super(iako ja na to ne bih trošio novac), ali moraš imati nešto mimo toga za ponuditi.
@NigdjeNaSvijetu Znam momka koji je kupio novi Megane, tek kad se pojavilo to auto kod nas. Lik je tatin sin i bio menadzer nekog restorana. Bukvalno je pokupio curu, tako sto je slucajno na ulici vidio (a ona njega u Megane-u), ušao u priču sa njom i pozvao je na kafu. Odveo je u restoran gdje radi, naravno folirao se da je to sve njegovo. Častio je sendvičem i kolom i odveo je u krevet. Čitavih sat vremena mu je trebalo za cijelu akciju i to je bukvalno usput pokupio.
Ako je ovo pisao samac-treba mu pomoc,a ako je pisao ozenjeni - nema mu pomoci
Ovo treba raditi kad se rastanes od zene koja te 20 godina gnjavila
Ovaj clanak sluzi da izdresira muske da rade ove stvari,starica koja je ovo pisala osjeca da takve muskarce zeli,pa ako ih dosta bude ovakvih moci ce da bira.Ostanite nezenje nek ona uzgaja macke.
Ovaj clanak sluzi da izdresira muske da rade ove stvari,starica koja je ovo pisala osjeca da takve muskarce zeli,pa ako ih dosta bude ovakvih moci ce da bira.Ostanite nezenje nek ona uzgaja macke.
Da je para za sve ovo, pa bio sam ne bio, dobro bi mi bilo 😂
Ovo neki memoari oženjenih.
6 stvari sam odradio kao samac, sad slusam zenu i djecu i sebe kako sviram :)
Koja glupost tetke mi Zejnebe
Dok se nisam ozenio kafane provod, mnoge djevojke, kurve, putovanja uzivalo se... sad sto kaze ona jedan radim sta zena kaze da treba. Po nekad kafa sa par bliskih prijatelja i to je to, rodilo se ninaj. :D Mada nije ni to lose prije ili kasnije ceka vas sve to, moj savjet je da se sto prije zenite, jer ako udjete u pozne godine pitanje je dal cete imati dijete, dal cete imati zivaca za njega/nju kao u mladosti. I sve ostalo tako da nakon provoda od par godina msm da je lijepo i skrasiti se.
Dok se ne ozenis mozes raditi sta hoces, kad se ozenis radis sta ti zena dozvoli
Vidi se da je clanak hapit sa nekog stranog portala. Il mje to Klix napiso. Jer nema potpisa odakle su ga makli
Metroseksualci i derperi mogu samo ovo napisati. A ima ih haman vode medije u nas i u svijetu . Oni se pitaju. Zato vise nema ni zene ko zene ni muskarca ko muskarca. I ko si sa ovog prepisanog clanka ovo moze priustiti? I netacno je da treba sam biti vec je puno bolje u drustvu raditi ovo.
nadam se da je ovo jedan od dokaza sudnjeg dana dobro si to obzervirao :D
Pa sta jos treba da uradi muskarac? Da postane i majka s obzirom da danasnje cure sve vise umiju samo da budu instagram modeli. Mada ni muskarci nisu puno drugaciji. Uglavnom hrpa plehova!
Brdo budalastina o "najpozeljnijem nezenji". Pozeljan muskarac je hemijsko-fizicko-matematicka formula i razlikuje se od muskarca do muskarca, i od zene do zene.
Ovo je clanak za papucare koji kad se ozene nece smjet radit nista pa daj da isprobam sve dok sam mlad