Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja vjerujem da djeca u engleskoj prvi put imaju sex u 13 godini,strasno je na sta je svijet dosao,strasno,i koliko je divno biti roditelj,ujedno je to jedan strasa posao,u kojem koliko god ga kvalitetno radio,rezultat moze biti jaaaako razocaravajuci...
Lijepo zamisljeno, al nema nista od toga. Samo ce brdo para pojesti taj projekat bez efekta. To ti dodje ko da prosjecnog Balkanca hoces nauciti medjunacionalnoj toleranciji :-)))
haha Bošnjo odma zna da će projekt propasti i da će pojesti novac pa nije ti čitav svijet ko BiH da je sve u q...
Drogerash, Bosnje su ti najpametniji ljudi na planeti :-))) A cim sam primijetio da je na svijetu sve vise hashishara ubijedjen sam da svijet velikim koracima ode u q... :-)))