Sa svakom želi i dijete
656

Brazilac je u vezi sa devet žena: Jedna me je htjela samo za sebe, mislim da je sebična

D. J.
Foto: Insatgram
Foto: Insatgram
Muškarac iz Brazila po imenu Arthur O Urso postao je poznat nakon što je otkrio da je u vezi sa devet žena, koje naziva svojim suprugama.

Međutim, Arthur kaže da se sada planira "razvesti" od jedne od njih.

Jedna od njegovih žena, po imenu Agatha, sada ga je odlučila napustiti nakon što je shvatila da takva veza nije za nju, piše LadBible.

"Htjela me imati samo za sebe. To je jako sebično od nje. Sve je bolje kad se dijeli” rekao je Brazilac, koji radi kao model, ali i kao glumac u filmovima za odrasle na platformi Only Fansu.

Arthur, koji tvrdi da zarađuje 56.000 funti mjesečno zahvaljujući svom računu na OnlyFansu, već gleda u budućnost i planira oženiti još dvije žene.

"Imam san – moja želja je oduvijek bila imati 10 žena. Imam samo jednu kćerku, ali želim imati dijete sa svakom od svojih žena. Ljubav koju osjećam prema svakoj od njih je ista. Mislim da bi bilo nepravedno imati djecu samo s jednom ili dvije njih".

On je službeno u braku s Luanom Kazaki, ali se na ceremoniji prošle godine ‘oženio’ i za ostalih osam dama. To je opisao kao svoj način pobune protiv ‘dosadne monogamije’.

Prema fotografijama na njegovim društvenim mrežama, društvo se voli opuštati u svojoj vili uz velike količine pizze i sladoleda.