Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene moj ne prestaje taslacit tako da nemam vremena da ista kazem na ovaj clanasjdhfruhfffjmbv cefjdvcnjdfefgdggggggggggggg
koliko para toliko ljubavi
@ IV Seronjo, za tebe je George Carlin intelektualni Mount-Everest a ne gromada ;)
ma kakav brak, sve je to divno krasno na pocetku, eh onda tek kad svi pokazemo svoja prava lica dolaze problemi jos ako se nema para pa jos dodju djeca ufff cemu to, just be free
@iskreno-potpisujem treba neku da mu kuha, pere, pegla, pu*i...
Cista laz, barem sto se muskaraca tice. Brak gusi muskarca kao predatora. Djevojke, zene, ne zanosite se da je muskarac sretan u braku, on itekako ima razloga da bude u njemu i u tome je kvaka.
ko koga ovdje sikanira:)
Ovih pet tema s desne strane sa foruma najbolje oslikavaju: Trenutna osjecanja Raskid veze Šta zapravo žene žele? Cvije?e na ku?nu adresu?? Šta ako je davno išao prostitutkama?
naravno da nije propala institucija brak je uzajamno interesna ekonomska zajednica
ne mogu momka da nadjem a kamoli brak!
@george: Istruh\'o si pa nije ni čudo što smrdi.
nesto mi smrdi ovdje
@ :( - shvati to kao kondicione pripreme za Valentinovo
mene je muz danas sikanirao.
Znaci 40% parova lazu jedno drugo da bi se osjecali kao na pocetku veze.