Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad gledas FB, Instagram i ostale mreze, rek'o bi co'ek da je sve to sretno i zadovoljno...
glavni razlog razvoda je brak ;D
Čuj kaže nažalost, trend razvoda porastao. Pa šta to neko treba trpit u lošem braku?
Čudno je, ali ovo je dokaz da je došlo do promjene svijesti i emancipacije žena. Žene danas u puno većem procentu rade i nisu prisiljene trpiti partnera samo da bi osigurale puku egzistenciju, te prehranile djecu. Pored toga, veliki broj ovih brakova i razvoda odnosi se na ljude koji žive i rade vani, tako da je, kao i uvijek kad je statistika u pitanju, sve ovo varljivo.
Umjesto klasične svadbe, mladoženja i mlada neka saberu svatove, vamiliju, prijatelje, komšije... zauzmu strane, naoružaju se toljagama i lancima, iskrve pošteno dok svi ne popadaju. Onda uleti matičar i pita mladence da li se uzimaju. Ako se tada uzmu to bi bilo OK i potrajalo, jer svakako ih to čeka poslije normalne svadbe
zašto da se troše, zamaraju familiju, prave djecu koju će samo traumirat i koja će sutra biti problemi za sebe i druge. Nema više ono djeca ih drže na okupu. Ne trpi se više ni u dobru a kamoli u zlu.
razvesti se sigurno treba ako dalje ne moze ali treba probati i pretrpjeti ponekad a evo zasto . Najlakse se je razvesti ali sta posle, jer posle dolaze glavni problemi
Ako se vratimo u 50-te, 60-te,70-te muškarac je sam mogo da izdržava porodicu. Danas rade i muškarac i žena i nemogu da sastave kraj sa krajem. U ovomslučaju djeca su zapostavljena apogotovu što kreću u obdanište od 4-5 godina starosti.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXdate.club
Koliko se ljudi razvelo zbog papira?
Nece vise niko da trpi budale
Pa sad je odnos iskreniji nego prije. Prije se svasta trpilo. Najgore kad raja kaze da su prije bile prave ljubavi. Nisu vala. Sad kao krive Facebook, nije vam on kriv nego vi sami.
Vidim da su većini krive društvene mreže za razvod braka, pa izbrišite ih i riješen problem.
Ako kazes nesto pogresno o danasnjem moralu ljudi, modernim kardasijankama i ostalim vrsnim pusacicama...odmah nisi multi-kulti, moderan i nisi ispunjen zapadnjackim vrlinama. Sa druge strane nasa "istocna braca" jedva cekaju da nekom skinu glavu ili da ga kamenuju ako ne postujes pravila od nekog bradonje porijeklom sa brda afganistana ili "modernog" irana. Sve u svemu...vrlo zdrava sredina za normalan brak i odgoj psihicki zdrave djece.
10 godina facebooka je učinilo svoje
Ma danas niko nikoga ne trpi, bez djece a i sa...
Samo 120%? Meni se cini i da je više. Za 50 godina institucija braka nece ni postojati.... A naslov je skroz prigodan za Valentinovo....😂
Kriv je instagram i facebook