Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u pecenje na raznju
Sjeli Mujo i Suljo u ljetnu bastu i narucili kafu. Izvadi Mujo marlboro na hastal, a Suljo ce njemu:\" Daj bolan Mujo i meni taj jedan marlboro da iznenadim pluca!?\" Na to ce Mujo:\"Evo ti *urac pa iznenadi su.pak.\"
ku*rca i istrazivanja - 184 muskaraca
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Pa i britancima kod onih sa manjim sisama guzovi se čine većim.
dajte se uozbiljite vi sa KLIKSA. Vi spominjete istraživanje koje je provedeno na 180 ispitanika. Ako želite postati ozbiljan portal, onda se malo saberite. Gluposti.
najbolje je kad stavi nick na forumu ili chatu - slatkica, bonbonica cim je u deminutivu, znas da je neka guzla
ma mojne mi debelih, sisatih, guzatih, daj mi nesto vitko, ususno, slatko, da za deset godina budem ponosan da ne postane tenk pa da od kuce bjezim da je ne gledam kako zdere i raz.guz.ava se
argentinci vole guzlate, a englezi sa malim sisama - znaci da su falklandjanke guzlate daske
to si ti ziogu francuskinju, engleskinje se briju, to je jedino sto valja kod njih. bice da ti nisi ziogu nikog, nikad
u pravu si bio do sredine devedesetih, sad su 95% engleza pederasti
osim sto je star 30 godina, vic ti je krajnje glup, iznenadim ti mamin šup
Aha, zato su Englezi svi derasi, posto su sve engleskinje sisate ko simentalke
Ma da, zato se vec decenijama na trecoj stranici najprodavanijeg britanskog tabloida objavljuju sisulje, jer eto Britanci ne vole velike sise. http://en.wikipedia.org/wiki/Page_Three A da ne govorim kako su im Katie Price, Rhian Sugden, Lucy Pinder, Rosie Jones i ostale simentalke popularnije i od kraljice majke.
Ne volim plavuše.Crnke FTW
ja vala volim i velike sise i velike g.u.z.o.v.e , rasne žene , da je baš ima, one sohe su mi totalno neprivlačne, džaba, takav sam, ne smeta mi ni da je debela, samo nemoj da je mršava
Bitno je samo da ima pi.č.ku.Ko j.e.be guzu i sise.