Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje god da krenem dovoljno si mala da te sa sobom u srcu ponesem, a opet, dovoljno velika da meni najveća budeš! İ dovoljno si lijepa da meni uvijek najljepša budeš! 😘🧚‍♀️❤️
😞
😍😍❤️❤️🧚‍♀️🐉❤️❤️😘😘
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cilj za 2024: Izgubit nevinost... jest da mi je svake godine to cilj pa nista, al jbg prodje godina zacas
Još malo ce samo virtuelno da se taslači 😂
Koliko sam ja zaostao da nisam znao da imaju trendovi u seksu! Trebam rotirat svoje fetiše u skladu s vremenom.
e da mi je ko reko da ću o goonanju i femboyima na klixu čitat...
citat ces ti jos sto sta,klix je glavni zagovarac abecede ...zar nisi skonto vise
Treba omladinu natjerat da radi po 14 sati pa im neće padat budalaštine napamet nego daj da ga stavim na brzinu i spavanje nego roditelji rade ko konji da bi im obezbjedili i prinjeli sve pa ovi siti i obučeni sa dobrim autima neznanju šta će od sebe pa se pederišu i rade blud u sexu.
Ako ga zna zena dobro popusit,ne moze bolji sex bit
Isto se moze reci i za muskarca koji zna kako da oralno zadovolji zenu 💋
Da budete in, klamfajte po navedenim pravilima :)