Večera za godišnjicu veze
36

Amerikanka greškom naručila odrezak od 300 dolara, reakcija njenog dečka hit je na internetu

I. B.
Danielin dečko imao je reakciju kakvoj se mnogi nisu nadali (Foto: TikTok)
Danielin dečko imao je reakciju kakvoj se mnogi nisu nadali (Foto: TikTok)
Brojni parovi drže do obilježavanja godišnjice svoje veze, a jedan od najučestalijih načina kako to učiniti je svakako izlazak na dobru večeru. Objava jedne Amerikanke podsjetila je korisnike da se nekad zna "zalomiti" i poneka neugodnost.

Večera za obilježavanje druge godišnjice veze jednog para doživjela je nagli preokret kada je djevojka Daniela greškom naručila jelo čija je cijena više od 300 dolara. Reakcija njenog dečka Andrewa uskoro se proširila internetom, a mnogi su njom bili iznenađeni.

Daniela je na svom TikToku podijelila snimak nastao u restoranu, a tu je objasnila kako joj je Andrew predložio da uzme odrezak wagyu, što je ona i poslušala. Problem je nastao kada je greškom naručila veću porciju koja je iznosila čak 312 dolara.

@ikingdani Throwback back to our 2 year anniversary #wagyu #sandiego #fypシ゚viral ♬ use this if youre gay - alex ◡̎

"Moj obrok koštao je 312, a njegov 48 dolara", jedan je od natpisa koji se pojavljuju na objavi.

U sljedećem trenutku, Andrew na šaljiv način pokušava dočarati da mu se tresu ruke dok se sprema prisloniti karticu kako bi platio račun, na što se u pozadini čuje glas koji govori kako je Daniela mislila da će u tom trenutku prekinuti s njom.

Mlada Amerikanka je objasnila kako je uplakana napustila restoran, dok je njen dečko držao za ruku i rekao joj da će se ovome "smijati za nekoliko mjeseci".

Snimak je pregledalo preko 4 miliona ljudi, a nizale su se i brojne reakcije korisnika. Između ostalog, priznali su kako su iznenađeni smirenošću Danielinog dečka, a mnogi su pisali i kako bi se oni "bar ponudili" da plate polovicu računa.

"Svaka čast tvom dečku kada je ostao ovako pribran, meni ne bi bilo svejedno", napisao je jedan korisnik.

"Nadam se da si se bar 'povukla za novčanik'", jedan je od komentara.

Korisnici su primijetili i kako im je konobar trebao skrenuti pažnju na ovako drastičnu razliku u cijenama, a bilo je tu i brojnih šala na račun ove neugodne situacije.

"Nemoj se ljutiti ako budeš čekala 8 godina da te zaprosi. Sada iznova mora štedjeti za prsten", jedna je od njih.

"Moja bankovna kartica bi jednostavno otkazala", napisala je druga korisnica.

Naposlijetku, budući da je riječ o nešto starijoj snimci, čini se da je par ipak premostio ovu večeru, a Daniela je ispod otkrila i da za tolike pare nisu dobili ništa spektakularno.

"Bilo je to 8 kriški wagyua i nekoliko listića sa strane. Nije čak ni bilo dobro", zaključila je.