Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razmisljanje o odlasku je realno najgora i najstresnija faza ! Ali kad se jednom te misli pojave, znas da nesto u strukturi braka nije uredu i nikad vise nece ni biti... ostao ti ili ipak otisao.
Ako vaš brak preživi sve ove faze onda ste rahat, svejedno vam je.
Ako nisi već u startu oprostio tvrdoglavosti i prihvatio mane, nemoj ni ulaziti u brak. Ako u startu misliš da ćeš neke karakterne crti promijeniti, sam si se za.eb'o/za.ebala (a i za one ostale "za.eb'lo), nije ti niko drugi kriv.
Sve drugo će propasti i nestati, samo Allah ostaje zauvijek a bio je i oduvijek...
@BosnjakPonosni allah, kao nijedna druga vrsta boga, nikad nije postojao
moj nije prezivio ni jednu. ali, dobro, svakoga zmijuga moze ujesti jednom iz jedne rupe. trebica 7,5.
Za zagrlja,j ti na moje ruke uvijek možeš da računaš....Laku noć svijete.
@gdjica_zlica haha Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine mogu samo da nas limitiraju oni što nas ne vole ......da znaš da jeste sretna .......sretno ti sa poslom danas i nemoj da pretjeraš kao juče @radoholicarko_zlico :-))))
@gdjica_zlica pređi sa graha na kašike sigurnije je he he ;)...jednostavno je dokučiti samo pogledaj film :-)))
Ovako ja postupam, dam joj maksinalno mjesec dana da je istestiram, ako vidim da nismo jedno za drugo lijepo joj dam razvod, prije sam 4 godine trpio jedno đubre i opet je sve uništila.
@BosnjakPonosni uništio te pravopis
jel ovo vrijedi i za ugrozenu populaciju koja voli da paradira ?
Prvo treba formirati brak pored ovoliki harangi na brakove i parada.
samo je Bog vječan