Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
33% muškaraca ima malu ćunu
da vam ja kažem zašto! razlog je očigledan: pa naravno da će žene koje ulaze u seksualne odnose da svojim momcima, ljubavnicima, poznanicima biti depresivne! Ona nije sretna jer joj niko ne garantuje da će ta \"ljubav\" potrajati i da je neće nakon nekoliko jeb.ačina lik šutnutu... Vi koji zagovarate \"slobodnu ljubav\", samo izvolite. Poslije je.banja nema kajanja. Samo oni koji legalno (u braku) konzumiraju ljubav-su rasterečeni, zadovoljni, ispunjeni... Znam iz iskustva ;)
Nije ni cudo kad primjer pati ona djevojka koja je dala nevinost nekom momku koji joj se eto samo svidja. Ko joj je kriv onda sto pati kad je tako glupa i da osobi koja uopste nju ne voli i jos nisu u vezi. Pa fuuj glupacice male
treba napomenuti da se obicno one koje varaju osjecaju sejbano nakon seksa tipa boze sta mi je ovo trebalo
Penis bonus pax in domus A \'strućnjaci\' iz Oza nek se skinu sa spuštalica i prebace na dizalice pa neće ovakve gluposti pisati.
\'\'Bosanci imaju dostojansvo\'\' HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SVE imamo ali nemamo obraz i dostojanstvo
sigurno nece nijedna patiti od depresije ako je dobro sprcis
Mislis da bosanske zene muzevi tuku, ne laprdaj Bgt,kad bi bilo ko samo pokusao dignuti ruku na mene ostao bi bez iste, s BOSANSKA zena sam. Bosanci imaju dostojansvo, a izuzetaka ima svugdje..
Ja nikad nisam depresivna , mene jeb..e Srpski piton , svi ste vi obicna prdimahovina.
ovo se garant odnosi na BOSANSKE žene. ili su im muževi impotentni, ili su pijani, ili ih tuku. dodaj tome tijesan stan, djecu u istoj ili susjednoj prostoriji od koje te dijele tanki zidovi, muž koji će vjerovatno ostati bez posla, kriza, od čega sutra kupiti hljeb djeci, akamoli poslati kćer na ekskurziju, platiti račune, a pokvario se frižider, pa i ono povrća što si u petak kupila povoljno na ciglanama treba da porpadne, mali dobio keca a maloj se upalila gornja vilica, ti bi trebala operisati bruh, ali ko će bbrinuti od djeci, ovaj stalno alkoholizirani? on bi seks kad se njemu hoće, a nisi sigurna da se nije zarazio kod neke fukse, a ako mu ne daš, slijedi šamar, možda i jače od šamara, pa ti hajde uživaj u seksu
xxyx kako možeš tvrditi da on nije zadovoljio svoju ženu, i ti si sigurno nekada imao \'prvu\' kako si siguran onda da si ti nju zadovoljio?
kit ti si sine papak nije te stid reci da si j.e.bo jednu zenu i jos pametujes,tvoja zena je sigurno jedna od depresivni jer si ti neiskusan i nemozes da je zadovoljis hajde papak pokrij se po usima i ako ti treba pomoc oko zenine depresije ja sam voljan pomoc
Glup sam,pao sam u depresiju zato sto nisam prvi uspio prokomentarisati ovaj clanak!
moj decko vala nikad ne pada u depresiju nakon sto mi ga zapr.di, uvijek bude mlogo sretan
svi se za nesto rode ja recimo znam karat moja zena 100% misli kad ce ga opet u bulju primit kakva ba depresija
zato je najbolje ne prestajati sa sexom, npr. Y€b@ti 500 godina al onda stvoris depresivan narod :D
JESAM VAS SVE NALEVATILA! moji pametnjakovići.... tako to žene rade :)