Promo
221

Lindex u BiH slavi 10 godina

Uplovite u tople ljetne dane uz osvježeni proljetni ormar nove Lindex kolekcije. Od danas, pa do 14.06., iskoristite 30% popusta na kompletan asortiman i proslavite 10 godina postojanja Lindex-a u Bosni i Hercegovini.

Prva Lindex prodavnica u Bosni i Hercegovini otvorena je 2010. godine u Importanne Centru u Sarajevu. Nakon deset godina uspješnog rada i devet otvorenih prodavnica u većim gradovima širom Bosne i Hercegovine, Lindex je deseti jubilarni broj obilježio pokretanjem online shopa www.lindex.ba kao desete prodavnice i novog načina kupovine, gdje kupci sada imaju mogućnost da svoje omiljene komade naruče na kućnu adresu.

Lindex je jedan od vodećih Europskih modnih brendova koji nudi pristupačnu modu u asortimanima sa ženskom i dječijom odjećom, kao i donjim vešom. Više od 60 godina Lindex stvara modu za žene, jer žena za Lindex znači sve. Lindex-ova misija za buduće generacije je napraviti iskorak u osnaživanju žena, poštivanju planete i ljudskih prava.

Nova Lindex ljetna kolekcija stiže iz koncepta "Vaš pametni ormar" kojeg ovaj modni brend i promoviše, kroz koji Lindex upućuje svoje kupce na pametniju kupovinu i inspiriše da prave održiviji ormar u kojem će se svi odijevni predmeti zaista i koristiti.

"Inspirisana jednostavnošću koja definiše skandinavsku modu, napravili smo kolekciju bezvremenskog dizajna koju ćete voljeti svaki put iznova. Posvetili smo se izradi najboljeg mogućeg miksa materijala od još održivijih sirovina, kao što su lan, organski pamuk, TENCEL™ i reciklirani poliester", kaže Pia Ekhom, Menadžer dizajna i nabavke u Lindex-u.

Kolekcija sadrži ženstvene izraze i različite krojeve inspirisane trendom iskoristivosti. Nježni i neutralni tonovi su obogaćeni jakim bojama. Karakteristični detalji za kolekciju su kaiševi, plaštevi i vrpce.

Nova kolekcija i popust od 30% na kompletan asortiman su dostupni u svim Lindex prodavnicama u Bosni i Hercegovini, kao i na online shopu gdje možete iskoristiti ponudu besplatne poštarine na adresu za sve račune iznad 50 KM.