Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sto znaci da su SOVINISTI ekstremno srecni ljudi, mnogo sretniji od patriota koji \"samo\" vole svoj narod, dok sovinisti ekstremno MRZE druge narode i time visoko nadvisuju one koji su samo (sram da ih bude) patrioti....
Hitler Mubarak, Bush, Mussolini, Milosevic, Tudjman, Alija, Englezi, Nizozemci, Spanci i njihova kolonijazatorska politika, Amerikanci i njihovo ciscenje Indijanaca, Japanci i njihovo zlocini u Kini Turci i njijhovo klanje Armenaca. Svi ti ljudi su se izjasnjavali kao patriote. Pa i nasi politicari se redovno izjasnjavu kao patriote.
Bilo bi jako lijepo od strane \"novinara\" da u samom clanku objasni koji su komentari DOZVOLJENI a koji su NEDOZVOLJENI....
marx je davno rekao da je drzava orude u rukama vladajuce klase kojim ona ostvaruje svoje klasne interese.znaci patriotizam-prica za budale.
sad znamo što smo svi toliko nesretni nije \"ekonomija\" zapošljavanje\" i dr. već SLOBODA
Patriotizam je posljednje utočište plitkih.