Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Lejla Šebic izgleda kao muško ili barem transvestit. Kakva je to profesorica FASTO koja se kljuka različitim hemijskim sredstvima da bi održavala kilažu i izgradila mišiće, i kakav je to primjer mladim ženama ? 2. Pored toga je vlasnica aerobik kluba koji uzima pare lopatom i koji pod krinkom udruženja građana ne plaća poreze ovoj državi. Naši penzioneri i gladni finansiraju ovaj put u Los Angeles i njena auta. Ni sama ne zna gdje je sve proširila posao, vrte se desetine neoporezovanih hiljada mjesečno. 3. Kakav je to čovjek da napusti divnog muža i dijete koji joj nisu nikada ništa nažao učinili i pobjegne od života i obaveza majke sa 10 godina mlađim balavcem što mu majčino mlijeko curi niza usta ? 4. Zašto svaka djevojka koja pokuša otvoriti jači aerobik klub u Sarajevu, od nje i njene prijateljice dobiva prijetnje i batine od sarajevskog podzemlja ? 5. Zašto svojim studentima prodaje svoje neoporezovane knjige i DVD-ove ako misle da prođu ispit ?
Zato jarane, il jaranice, sto smo toliko jadna zemlja da nam se svaki "uspjeh" bilo kojeg pojedinca u bilo cemu pokusava prikazati u aman pozitivnom svjetlu i ko aman dobra stvar za nas
Mene uz to sve, još interesuje, da li će dotična naplatiti platu sa budžeta, u instutuciji u kojoj je zaposlena, za vrijeme koje nije bila na poslu, odnosno, dok je bila na takmičenju, i ko joj je odobrio slobodne dane
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Bravo !! Svaka cast , Lejla !!
spakovana od glave do pete
Puno je truda tu uloženog.....svaka čast.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naravno sve cestitke i pohvale za ovaj uspjeh..cijenim je kao profesoricu i kao nekoga ko je u sportu dugo i ko zivi za sport u tome je strucna i profesionalna i sve je to zasluzila sto se tice sporta i nauke kod nas...ali eto ljudi kod nas i i drugdje kad neko dodje do izdrazaja pocnu gledati šire u smislu ličnosti ,moralnosti,karaktera te osobe i sl...loše je to što je spavala sa dosta studenata i profesora na svom faksu i šire..bivsi student momak mladzi oko10godina,veoma razvijen(200kg-bendž)plus trbušnjace ima,malo se pohvalio kako ga je jedno jutro pozvala u stan i rekla da se dobro pripremi(tabletica)i to je bilo razvaljivanje do daske...takvih primjera je mnogo..sretno njenom momku i nek je ozeni i svakom drugom..ona je magnet jedne privlaci skroz drugi je ne mogu nikako..ko voli nek izvoli..inače pravi je profesionalac..sretno lelić....cokaaa..
Bravo Lejla, izgleda fenomenalno, fantasticno.
Da li mi se sviđa ovako mišićavo tijelo kod žena? Pa, ne baš. Da li je Lejla napravila uspjeh? Itekako, prekucala je ono čime se bavi. Najbolji pokazatelj Lejlinog uspjeha je i broj komentara sitnih, zavidnih duša. U Bosni se uspjeh teško prašta!
Ja citam sve ovo što smo pisali vezano za ovaj link koji je okacen danas kao vijest, i ne mogu da vjerujem kako smo mi glup narod. Ona jedna pise neke stvari koje nikad nije provjerila, i spominje izgled njen, kao nesto lose, a zena je osvojila prvo mjesto. Halo ba, ko god da je ljubomoran, neka stane na ogledalo i pogleda se, siguran sam da ce imati velikih psihickih problema, kada bude shvacao, koji si seljak udurni. Lejla, svaka cast, da nam je mnogo takvih kao sto si ti, koji se bore i postavljaju drugima zadatke, da te stignu!!!
tako je armin17, lejla izgleda fenomenalno, koliko je samo truda ulozeno u to, a ove sitne duse su ljubomorne zato ostavljaju komentare koje samo ostecene psihe mogu pisati. bravo lejla.
@Esmaseh sve znas., nista ti ne trebam vise reci....sta je sa ljudima ja stvarno ne znam...
IDEALNA KURAVA
So proud of you Lejla... al u mindžićima
Uzas da Bog dragi sakloni i sacuva 😒😒😒😒😒
FUUUUUUUUUUUUUUUUUJ. NEMA GADNIJEG STVORENJA.
Nemaš ti pojma
eto sve si rekao alpasinac_73. sada otidji do ogledala i pogledaj se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stace pobjedid nasa nego miss Fitness, nase se zede poznate da su jake gradje i siroki kostijui prevelike , nece pobijedit miss universum . ali morm da kazem da su nasi muskarci mnogon popularni sa izgledom i imaju imac da imaju veoma musiki izgled. takva nam je rasa neke su rase mekse neke grublje tako da im su lijepi muskarci ili zene . arapi naprimer su mali i tanke kosti pretezno , a zene su zato lijepse i zenstvenije .
Svaka čast Lejla, impresivan uspjeh
Svaka čast Lejla! :) Trebali bi svi biti ponosni na nju, a ne svoje ljubomorne ispade prosipati u komentarima po klixu! Krivo vam je što žena sa 35+ nije ko vreća krompira, i što izgleda bolje od vas sa 25? :)
ma da, svi sve znate :)
Ova je zena lijepa za one koje se tajno pale na muskarce. a sto se tice nijezinog fakulteta sumljam koliko je ona nijega prosla od svoje snage mozka.
Hahaha, zasto ne ? naj lijepse su prirodne dijevojke. Trenutnu sam u vezi sa curom koja u opste nije sa nasi krajeva , i vijerujmi take trebe ti nikad nisi vidoio uzivo u svom zivotu.
Žena je prezgodna i ima sve.Bezpotrebno ste zločesti sa ovim bedastim komentarima, poželite joj sreću :)Ljepši je osjećaj sa pozitivnom vibrom :)
Meni osobno je ovo odbojno, ali zahtijeva truda i odricanja, pa kad neke mogu radit plastične operacije da naprave rugobu od sebe zašto ne može ova bildat
Sta god pricali, zena je razvila bosansku zastavu i doprinjela pozitivnoj promociji zemlje.