Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lara Flynn Boyle javno je iskazala da je glupaca
"A, hapa se hapa sa hrvatskih stranica!!! " cuj ovoga...
Glupača sigurno nema ni osnovnu školu završenu. Pa taman nek' im zamjeni onu bolesnicu što maltretira iračke zatvorenike!!
jos jedna kuja koja ce prodat/prodaje i tjelo i dusu za slavu i moc. to vam je zapad hocemo an zapad? lol
ne hapa se nego je vijest agencijska
Bivša zvijezda serije ''Pravda za sve'' Pa mogli ste makar prevesti naslov serije u onaj koji je korišten u BH. A, hapa se hapa sa hrvatskih stranica!!!
"Ako bude voljna, pokušat ćemo joj pronaći nešto zanimljivo i korisno što bi mogla raditi", izjavio je za US Weekly moze, nek glaba volonterima i donosi kafu glasnogovornicima. ili obrnuto. vazno je samo da upotrijebi usne kako treba... glab, glab, glabson...
kako bi joj picku polizo...
i sve to i anoreksicna kravo jedna.......