Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će mi brabonjak od 41 kilu? Treba mi neka balkanska Bepa Jozef!
Dobra je!
Jos samo da pitu nauci razvijat.
komentar
komentar
Za ove ljeprotane kojima se ova zena ne svidja.. Ova zena je toliko lijepa da bi se vi gospodo upiskili u gace kada bi ona prosla na dvadest metara od vas...
ma opala joj prodaja albuma .... pa najavljuje navodno vjencanje cccc
DOMAĆICA JE TO.ZA 400 KM NAPRAVI SAMO TAKAV RUČAK
Eh sto ce se neko usreciti!
To je brabonjak od zeca ,po cemu je ona zgodna ( 148cm visoka,41kg.teska
Ona je iz "Australije" Juka papcino!
koji dio od Australska pjevacica ti juka nisi razumjeo? ovo se zove selektivno nepismen, ili polupismen tj policeman. Juka Policeman The Great.
sta je simo mislio da kaze je tesko promjenuti naviku, i preci sa smrdljivih balkanki na mirisne francuzice
Svojevremeno (1988/90) su svi iz moje generacije bili zaljubljeni u nju, iako je bilo mnogo lepsih glumica i pevacica. Nek joj je sa srecom, bio je i vakat!!
Jos je mlada .... moze da pogresi