lifestyle
0

Kylie Minogue objavila svoju prvu knjigu

Sarajevo-x.com
Australska pop zvijezda Kylie Minogue ovog je vikenda objavila svoju prvu dječju knjigu, i tako se pridružila dugoj listi slavnih osoba koje pišu za male vragolane.

Prva slavna osoba koja je napisala knjigu za djecu bila je američka pop kraljica Madonna. Iako su kritičari njenu knjigu "The English Roses" opisali kao ciničnu i nemaštovitu priču, knjiga je bila rasprodana u rekordnom roku.

[SLIKA]1[/SLIKA]

Prvo spisateljsko djelo mlade australske pjevačice opisuje početak njene karijere uz pomoć vjernih prijatelja, a Kylie ga je završila tokom oporavka od raka dojki.

Knjiga "The Showgirl Princess" može se kupiti od 21. septembra u Australiji i Velikoj Britaniji, a zvanična promocija održana je tokom vikenda u Londonu, gdje je novopečena spisateljica potpisivala knjigu svojim obožavateljima.

"Prvi sastanak sa izdavačima održan je u najtežem periodu mog života, pa slobodno mogu reći da je rad na ovoj knjizi imao terapeutski učinak, budući da sam sve mogla završiti bez pritiska i stresa preko kompjutera i interneta." -izjavila je 38-godišnja Kylie.