Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima zato "Zvezdi Granda" i "Velike Braće" ...
Za tv kvizove se mora dobiti licenca, ili izmisliti vlastiti kviz. Još me uvijek jeza podilazi kad se sjetim onog vrhunskog Skočko i Ljutko, ne znam kako mu je bio originalni naziv. A pub-kvizove je nemoguće organizovati, jerbo naša omlaTina ne zna pogoditi vrata u pubu, a nekamoli odgovor na pitanje.
ima frajer u sarajevu razvaljuje na svakom koji se malo uspio emitovati pobjedjivao napravio ekipu za upitnik koji su zbog njih prekinovali emitovati čovjek em što je sam pun znanja em što okupi oko sebe ekipu sličnih nisu to radili radi novca nego radi neke vrste tog adrenalina koji kviz nosi i sam je napravio nekoliko kvizova i ponudio tv kućama i nekim marketinškim agencijama svi su ga odbili po temperamentu i znanju sličan deanu kotigi.ne znam da li još živi u sa.
Gdje se održavaju ovi pub kvizovi u Sarajevu?
@Omega znam da se održava svake sedmice u The Brew Pub (Kranjčevićeva 18). Nisam siguran, ali mislim da je ponedjeljkom oko 18/20h.
i kad nazoves kviz na tv potrosis 20km na racun
Kultura je na niskoj razini u BiH
Kae Frenki dobro se živi, malo malo pa u japan na putovanje, i meni bi tako bilo dobro, je.em mu mater uhljebljenu
jos nije naucio repat nakon ovoliko godina ocam. ps. fernki vrat voz
@GZA eno ga u tokiju ebem ga još samo da se kandiduje za izbore biće ko onaj kloc jala
Sto vam je ta "regija"? Jugoslavija? 2017.je, okanite se "regija" i ostalih gluparija.
Gledao sam neki dan cirkus na bn-u o referendumu...
Pink i reality vrh kulture.