promo
24

Kulinarski specijaliteti Pivnice HS dostupni i putem dostave

Svi ljubitelji izvrsne hrane odnedavno i u vlastitom domu mogu uživati u kulinarskom specijalitetima jedinstvenog ugostiteljskog objekta u Sarajevu, Pivnice HS.

Pažljivo pripremljeni meni uključuje mnogobrojna jela, između ostalog i pravu pivsku mezu - kobasice i pileća krilca, u kojima već tradicionalno uživaju gosti Pivnice HS.

U ponudi Meni Pivnica HS su i čorbe, maštovito osmišljena rižota, paste od domaće tjestenine, jela od ribe i mesa, vegetarijanska jela i drugi kulinarski specijaliteti. Topla jela odličnog okusa iz kuhinje Pivnice HS na adresu stižu u roku od 30 minuta, a uz svako jelo možete odabrati besplatno piće iz asortimana Sarajevske pivare. Dostava se obavlja isključivo preko sistema donesi.com.

Pivnica HS se nalazi u neposrednoj blizini Sarajevske pivare i svojevrsni je nasljednik kultne gradske pivnice "Kod Sameka", koja je bila omiljeno okupljalište pjesnika, pisaca, glumaca, novinara i simbol sarajevskog boemskog miljea.

Prijatan i stilski uređen ambijent Pivnice HS je i dalje mjesto gdje možete, uz poštivanje svih propisanih epidemoloških mjera, organizirati svadbe i druge događaje do 50 osoba. Ljubazno osoblje Pivnice HS pomoći će u organizaciji evenata, a rezervacije možete napraviti putem telefonskog broja 033 239 740 ili online.