promo
423

Kućna dostava najukusnijih torti i baklave iz Café-a Orient, Malak Regency Hotela

Iznenadite Vaše najdraže jednom od svježe pripremljenih torti i obogatite Vašu bajramsku trpezu.

Zbog velikog interesovanja naših sugrađana Malak Regency Hotel je organizovao besplatnu kućnu dostavu najukusnijih torti i baklave iz Café-a Orient. Neka bajram započne raskošnim ukusima prelijepih poslastica iz Malak Regency Hotela.

Izdvojili smo nekoliko poslastica pripremljenih po recepturi našeg vrhunskog tima slastičara čije delicije svakodnevno krase ponudu Café-a Orient u Malak Regency Hotelu. Sve torte i baklava sadrže uvijek svježe i najkvalitetnije sastojke.

Neodoljivo slatka ponuda

Naš slatki asortiman za kućnu dostavu: Fantazija torta sa domaćim pekmezom od šljiva, nadaleko poznata Boem torta, Cheesecake slasna i kremasta torta od sira sa amarena prelivom, Medena torta kojoj je nemoguće odoljeti , te čokoladna rapsodija u kombinaciji sa džemom od marelice u Američkoj torti. Naše kremaste torte svojim očaravajućim izgledom i ukusom primamljuju sve sladokusce, ali tu nije kraj. Za Vas smo pripremili i ukusnu baklavu spremljenu po tradicionalnoj bosanskoj recepturi, koja već treću godinu zaredom osvaja srca naših gostiju.

Cijena svake torte je 30 KM. Promjer svih torti je 26 cm, a mogu se označavati po želji na 12, 14 i 16 komada. 1 kg baklave (10 komada) je 20 KM, a 2 kg baklave (20 komada) je 40 KM.

Vršimo besplatnu kućnu dostavu svih naših poslastica. Dovoljno je da nas pozovete na broj telefona 061/ 020 - 212 i naše najljepše torte će se u najkraćem vremenskom periodu naći na Vašoj slatkoj trpezi.

Radno vrijeme besplatne kućne dostave je svaki dan od 8:30 do 20:30 sati.