Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovi danasnji GLUMCI-KLINCI su presmijesni...nemogu da snime niti 1 film a da se odmah ne zaljube i ozene sa kolegom kolegicom...justin jesica, pattinson i ona vampir lajdra...garfild emma itd...
Sto ti je kapitalizam neko za film naucne fantastike dobije 50 miliona dollara da mu moze praunuce da ima sve a neko radi cijeli dan noc a nema za hljeba kako treba i kazu pravad ,JEDINA JE PRAVDA KAD UMRES I DODZESH PRED BOGA DA TI SUDI.
Upravo tako jarane, zivim u americi i to je nacin zivota, samo sto oni to ne zovu biti sam nego biti uspijesan, to je individualizam, jednostavno sve radis sam i uvijek budes sam da bi onda mogao pricati kako si sve sam to uradio. Samo istina je jedna da ovdje niko nikoga ne slusa, ali jednostavno sve je to dio kulture jer ovdje malte ne nisi normalan kad kazes da imas familiju ili da pricas sa sopstvenom majkom, ocem, bratom ili sestrom. Nothing you can do about it!
sta ce im,kad ce cijeli zivot biti sami?!Nema tog rahatluka i raje da ovo sve ispuni,pa se unutra lijepo posjedi,a u avliji pred kucom janje okrene :)