Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izbor: Hadžikadić. #MH2018
Ova sredstva rade odlično za ljude koji redovno čiste. Wc-u koji nije vidio generalno čišćenje 15 dana može pomoći samo hardcore kemikalija. btw sirće ima toliko jak miris da sigurno kapljice eteričnog ulja neće pomoći. Naprotiv, mješavina sirćeta i bilo kojeg mirisa neprijatnija je od smrada čistog sirćeta. Korištenjem limete ne možemo govoriti o uštedi, kg iste košta kao 3 domestosa.
@MislimNaTebe smrde ti noge
@MislimNaTebe misliš li da je fino da nosiš iste čarape 4 dana?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i onda opet na kraju moras kupiti domestos ili sta slicno jer skontas da nemas vremena preturati sodu po teglama i mijesati sa nekakvim uljima, a i ne ciste ti se bijele fleke od osusene sode po namjestaju.
IzaTebe domestos je najbolji...........