Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuca je odlicna, prava hacienda, otvorena prema prirodi i prirodnom svijetlu, sta vi pa-p-ci znate. Ocigledno se i na taj nacin pokusao oduprijeti depri, boravkom u prirodi i kucom takvog tipa, ali izgleda da je bilo prekasno.
Glumčina!!
džaba kuća kad je pod zemljom... fascinantno kakoovi glumni i slavne ličnosti imaju ama baš sve u životu ali im ni to ne bude dosta, pa onda padnu u depresiju i krkaju se lijekovima, drogama i alkoholom... što manje imaš sretniji si - to zvuči malo glupo i patetično ali tako nekako dođe
Pa i nije nesto pretjerano , ima moj komsija Moke vecu od ove na Hladivodama :P
Pa i nije cemu, barem nije vrijedna ovakve fame oko nje.
560 kvadrata i samo dvije spavace sobe?! Ovi bas znaju kako rasporediti prostor...
Zavirio !