Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Džaba sve....sada je naselila prostor od 2x1m, valja ostaviti sve iza sebe.....
to je jedina istina i pravda.. za ostalo se ne zna.
Ponijela je sa sobom spletke koje je radila, bezbrizan zivot zadovoljavanja bijednih pobuda i besmisao svog postojanja. Al ipak njen Gospodar o njoj zna najbolje.
jarane da ze rodis 5 puta ne bi pola njenog burnog zivota prozivio bosancu dusa popljuvat
@@CIA ne bih ni htio
procitajte malo o zivotu ove zene,zainteresujte se normalno je da niko nece na onaj svijet ponijeti nista sa sobom ali je isto tako vazno prozivjeti taj zivot kojeg imas,kvalitetno i punim plucima tesko je to objasniti nekom kome je vrh destinacija neum i to za vikend ako nista napacenim bosnjama,to vam je bivsa supruga mustafe ataturka ;D
Imao sam svega život lijep bio neka džemat vidi da u mezar ništa nisam ponio.
dama je znala unovciti tijelo nedvojbeno, laka joj zemlja nek malo odmori
Tesko da ce odmoriti. Kad melek smrtii uzme dusu ides na raport...đe si bio i sta si radio... A sto je najstrasnije, necije nevjerovanje u to, i dalje nece promijeniti cinjenicu da je to istina..
Lijepo je, ali TAMO ništa nije mogla ponijeti! Njenom devetom mužu prijeti deložacija :))
vila je prelijepa i ukusno sredjena. opet zavrsi u bolesnickom krevetu, slika 5 niko ne legao u njega. brza smrt najbolja.
@charapa, Umrla je u sotoj, pa ti sad vidi! Bilo je za očekivati da legne i umre. Niko nije vječan.
@kolač tacno, nitko nije vjecan. zivjela je dugo, ali je dugo lezala u bolesnickom krevetu. bitno da se ne patis kad odlazis, da se ne mucis godinama u krevetu, da odes brzo. o tome govorim.
Djaba joj kad je Gabor :) :)
http://www.bosanski-nacionalisti.org/vijesti2/bpnp-erdogane-bosna-nije-turska-niti-smo-mi-vasa-braca
Ne bi joj ni Chova mahane nasho!
To nije ništa, ŠTA imaju Arapi i Bakir u nas
kad bake umre, ovako ce i njegovu vilu na poljinama pokazivati na klix-u :-) :-)