Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto da ne, do ovoga je stigao svojim trudom, radom i zalaganjem. Uzivaj Nole jednom se zivi, stekao si svojim rukama, a ne otimanjem i koristenjem drugih kao vecina bogatasa.
zašto niti jedan bogati srbin ne kupi neku vilu u majčici rusiji i tamo ne provede ostatak života?
Molim smrdljive nacionaliste svih vjeroispovijesti da mi se skinu s k (omentara).
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ne valja. daleko od ceste, nije zidano porotermom, nema štrika za veš na balkonu. džaba mu pare kad nema ukusa, nijednog patuljka ni labuda od gipsa. dvorište šljunak, nema se gdje ubaciti makar desetak šljiva, od čega misli rakiju peći?
....jes. a ni šupe u dvorištu. "ozidane" ostacima građevinskih materijala. đe misli drva zazimu nakamarit i suvog mesa nadimit?
katastrofa... ni pecane nema. unutra niđe tepika po laminatu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nije trebao kaciti slike. sad kad navali familija
I ja sam puno ulozio u svoj stan, samo se ne vidi na pravi način....
Ovo je pervezija nema dalje! Odavno nisam vidjeo ljepsi apartman. Bravo za noleta ljudinu.
šta ja znam... meni neprijatno zavirivat u tuđu kuću...
Pravi musliman je onaj ko svakom čovjeku želi dobro i da drugi ima više od njega. Pravi musliman je onaj koji voli i postuje svakog čovjeka samo zbog jednog prostog razloga-zato sto je u svakom čovjeku Božija komponenta-duša! Lijepo je ovo sve vidjeti. MašaAllah :)
...ne bih da bihuzurim, klix-e, morebit' spavaju jos...utorak.
a ne znam bas...nekako sam se bas navikao na ove nase nocne redukcije vode, na ovaj olinjali kauc, na pogani i pakosni komsiluk itd.
Pola Bosne treba da radi samo na odrzavanju ovog hahahahah da ne kazem citava slovenija hahahahah
Nisu mi ovi pacenici nikako jasni, covjek zaradio mukom i kupio ono sto mu se svidja, a ovi pacenici samo laju na nacionalistickoj bazi puni zavisti.Pa do kad vise da svaki lijepi clanak userete svojim idiotskim komentarima??????
svi srbi mogu stati pod njegov krov
Cestitke porodici Djokovic. Samo, da sam koji slucajem ono sto nisam, tj. bar 100-ti dio onog sto je ovaj covjek u materijalnom smislu - moj izbor ne bio bio ni blizu. Velicanstveno, glamurozno, nedokucivo jeste. Ali, je li to sto cini neciji istinski dom? Po meni, bez dvojbe: nije. Moj ukus nalaze da ogromne sobe i otvoreni koncepti, beskrajne terase ili baste sa lezajevima za 30-oro, skupi ali goli podovi i hladan namjestaj... Nije to dom. Manje. I toplije. Gnijezdo se svije.
.@BH_Faraon...ne BI bio ni blizu
zašto niti jedan bogati srbin ne kupi neku vilu u majčici rusiji i tamo ne provede ostatak života?
...dečko, nacionalizam & fetišizam spram velikih je za fukaru.
@commiemarshhal ... kmeee...
Momcina, kroz sta je prosao i sta su rizikovali, zasluzio je sve sto mu se pruza u zivotu. Primjer mladim da se moze i na Balkanu uspjet. Uzivaj.
dom je kad je udoban skroman topao . a ne kad pola dunjaluka konta đe spavaš