Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo mi lici na rammed earth house, kuca pravljena od nabijene zemlje, odlicne kuce za zivjeti, kao nase cerpicare nekadasnje, zimi vrlo malo treba da bi se zagrijale, a ljeti su su ugodne temperature. U skladu sa prirodom.
super kuca, nije nakicena swarovski sranjima i slicno! Svaka casta za Will Smitha ljudina je! :)
Anonimni politicar Ma ovo je nista nasprema onome sto ja trenutno gradim na jednoj strasnoj lokaciji.naravno zelim se zahvaliti svim gradanima BiH koji su mi omogucili pravljenje moga carstva.Uglavnom projekt kosta par miliona nakon nekog vremena kada jos para fino uzmem od naseg ljupkog naroda ja cu to jos siriti j.e.b.e.s ove kuce amera ! ja za godinu zaradim vise od naseg naroda nego oni za po zivota !
meni je previse ocigledan taj \"african roots\" kao da je iz Timbuktua preseljena u srcu Malibua (barem sto se tice fasade) ajde da nam djeca nezaborave odakle\"poticu\", nazalost ocajnicko uvjerenje. homosapiensi su takoder naselili evropu iz afrike pa jedino sto je ostalo zajednicko je dna.. pa sve mora odnekle doci!
Sto ne pokazaše gdje klanja brat Smith?
On, njegova zena od metar i zilet i njihova antitalent djeca - grozno. Kuca - Aj lajk.
Ovo je sigurno samo maaaaaali dio njihovog \"luksuznog doma\". Ja bih rado malo \"u goste\" kod Smith-ovih..... i bas kao što reče \"wow\" nije \"nakićena\".
ima se, moze se ;)
Ja se ovdje ne bih osjecala ugodno,nikako
nako vala
45m2 ali sam svaki metar posteno platio i zaradio. tako je - MOJIH 45m2 ;)
i tata bi sine :)
teska je situacija...mnogo teska
To ti iz iskustva iz svojih 45 m2
pih i ove zene meditiraju, ko i moja-sve su iste
Ja dobrih li rogova (slika4) kad se insan pozeli objesiti...
Bljak da mi je...