Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako bi ovo nasi popisivaci popisali hehe.
''Na spratu se nalazi i kupatilo sa parnim tušem, a pritiskom na dugme, vrata kabine postaju neprozirna'' Fato bona, pa vidi sta imaju ljudi :D
Previse drveta, bar po mom ukusu, ali u svakom slucaju nesto odlicno i originalno...
Ovo je perverzija od prikolice hahahah
vaki je u mene audi jaje isti
Bogami Wille, ako je istina da je velicina auta obrnuto proporcionalna velicini qite ti si bogami pravo mali...
14 TV aparata u jednoj prikolici je dokaz da je covjek posandrcao. Jadni Vil Smit se rastavio s pamecu, ali zato ima ekran gdje god se okrene. Jos jedan u dugom nizu holivudskih kretena.
Lijepa kuća putujuća. A i Will je super lik.. pa što sebi ne bi ugodio na dugotrajnim snimanjima, ako već ima mogućnost..
nedaj boze da se sretne negje sa nasom 13-om
ima se može se...kad neko ima masla i guzicu maže sa njim
Mazo bi i ti da imas. Bolje suti.
hahhahah vazeLJin
Treba pare potrosit u nesto...lijepa je.
Zasluzeno prejak lik!
ljubomora je kurva ;)