Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e neću da virim.
Nista posebno za tolike pare.
"formalna terpezarija" ... alles klar herr kommissar
Vidi se da je Svabo po fasadi.
Sta vrijedi tu 2 miliona, porez na lude.
ovo je moja kuca, ziveo sam tu...
Što se mene tiče, nije morao ni odrasti...
Tajkunski geni
Zgodan #globus u ćošku na fotografiji #2.
@Parazit Zahvaljujem na tvojoj #ljubaznoj ponudi, koju ću ipak odbiti. But don't worry - u Sarajevu ima pregršt djevojčica/djevojaka/žena koje će tvoje klikere besplatno polizati. Ili za cijenu dva koktela. ;)
Ona šahovnica ispod prozora mi se najviše sviđa.. Znači kuća sagrađena 1940.g. u Americi puno ljepša od 99% ovih naših iz 2015.g... Svaka čast amerima...
Sad je na redu prikaz našeg trezora.
amityville
---- Queens County since 1899, the borough of Queens is the second-largest in population (after Brooklyn), with a census-estimated 2,339,150 residents in 2015, approximately 48% of them foreign-born U prevodu: Trump je rođen u kvartu gdje je i dan danas 48% stanovnika rođeno vani ! Sve to treba DEPORTOVATI ! Jel i Trumpa ? Pa morao bi voditi računa i o tome ! :)))
Neće niko biti deportovan ko je legalno ušao u Ameriku, samo nelegalno.
Baraka ziva, al' zato u podrumu garant ima bunker ko tito