Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lokacija, lokacija, lokacija. Nije kuca samo zidovi i krov. Ako zelis kontakte sa poslovnim svijetom i biti blizu njih onda moras imati i kucu blizu njih. Tih sedam miliona se tebi vrati mnogostruko vise. Sta ce meni kuca sazidana za dvadeset miliona u Hrasnici a ja se bavim slikarstvom? Hrasnica je za poslove sa vocem i povrcem, sverc i te stvari. A, Sarajevo je za umjetnost. I, ja da bi kao slikar uspio moram biti u centru umjetnickih dogadjanja. E, zato je meni podrum u Sarajevu vrijedan milione a dvorac u Hrasnici beznacajan.
samo mjesto Bel Aira vrijedi toliko ! ! !
hmmm ovo haman pa ko moja vikendica
kakvih 300000KM ??? ovo je sve drvo i regips.. za 300000KM mozes napravit 5 vakih
Bezklinac, ovakvu stracaru mozes kod nas napraviti potpuno istu za 300000KM i jos luksuzniju, i ja bi trazio 7,1milion $ kad bi mi ko dao eh