Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa fino je pospremio, ko prava domacica
@MyNameIsDzevad Zaboli me i za njega i za njegovu sobu... Kome je interesantan njegov kauč????
@zarkan0 LuMbrikanti??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja koliko znam, Božo ne živi u Sarajevu već godinu dana minimum navodno se preselio u Beograd kod ljubavnika a to je Klix pisao. Druga stvar balijetine mu se rugaju a on više voli, cijeni i drži do staro bosanske tradicije. Dok on sluša sevdah balijanderima svira Aca Lukas i Mitar Mirić za bajram a i tokom cijele godine. Uredio sebi stan samo mu postekija za namaz fali na podu dok bošnji u vitrini stoji vodka i rakija al on pljuje Božu kao i sve oko njega jer on sve zna.
Sve što valja biježi iz Sarajeva, svi umjetnici, glumci, muzićari, pjevaći sve je otišlo za Beograd, Zagreb ili još dalje jer su oni papci a u Sarajevu sve gospoda ostala.
Ja ba, bošnjo sve zna a guze ga sa svih strana, božu guzi jedan čoek dok bošnju guze i srbi i hrvati i albanci i sanđaklije..., i to već decenijam!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve pet ( ko voli ovaj fazon), samo ovoliko njegovih fotografija po zidovima...kao sebi spomenik da dize...meni to lici na neki sifru. Inace je veliki umjetnik i topla dusa! Sve najbolje!
kod amidze idriza...ili kod strine bozane
sta je ovdje moderno
Kao kod moje tetke hahahaha
Neide anđamu u Srbinju, pobježe i u fekalistan!
dje dodje to srbinje sise ti majkine ?
Qurcu ne valja , idealno uređen stan je tv od 65 incha i udoban namještaj uperen u isti . Sve ostalo je za tetke
Gdje je sakrio vibrator
Gdje je na slikama totem sotone kome se moli ovaj čovjek?
Prikaza!
Sotona! Pu pu daleko mu kuća
gledaj ti sto je bozo fino obrio none, al bi ga isprsko ahah
Ja nemam nikakav problem sa Bozinom seksualnoscu i zvivotnim opredjeljenjem, prihvatam svacije izbore, ali brate, koliki je ovaj lik fejker! Pa samo kad se sjetim "afere udaja" i izmisljenog momka i slika cvijeca koje mu je momak poslao koje je skidao s interneta. Sad mislim da su i one pite laz. :) Pa to su mjeseci smisljenog laganja i zamajavanja. Sad uvijek kada ga vidim pomislim koliko je ustvari tuzan. Pa cak i ove ovolike slike samog sebe po cijelom stanu... Creepy.
zaboravio si i na veliku prevaru sa kostanom :)
@Aristotle zaboravila pardon ;)
Zamislite da svi Dodikistanci imaju barem 1% dobrote i tolerantnosti kao Božo Vrećo! Svet bi bio LEP! Naprijed Božo!
A ko je ovo ??
A tu se zene dovode