Promo
14

Upravljanje iz udobnosti vašeg kauča: Moderan dom zahtijeva i pametnu mašinu za pranje suđa

Upravljanje preko aplikacije
Upravljanje preko aplikacije
U današnja vremena, samo jedan dodir prstom može da olakša vaš život. Ne samo da ne morate sami prati svoje suđe, već ne morate više ni stajati pored mašine da biste je pokrenuli. Možete pokrenuti željeni program pranja iz udobnosti svog kauča preko aplikacije na vašem pametnom mobilnom telefonu.

Mogućnost upravljanja kućnih aparata, uključujući i mašinu za pranje suđa, sa bilo koje lokacije u bilo koje vrijeme je oduvijek kreirala značajne prednosti za vaš ugodan životni stil i olakšane kućne poslove.

Pametni kućni aparati vas služe još bolje, i pomažu vam da promijenite svoj život na pozitivan način, olakšavajući vam svakodnevne kućne poslove i dajući vam promjenu i mogućnost da organizujete svoje slobodno vrijeme još bolje.

Industrija pametnih kućanskih aparata, kroz proizvode i inovacije, bi trebala biti značajno u porastu u narednom periodu, čime će se promijenti pogled kupaca na sigurnost, zdravlje i udobnost. Nova Gorenje UltraClean generacija mašina za pranje suđa nije izuzetak od ovog trenda.

Uživajte u jednostavnom i pametnom upravljanju i nadzoru

Uz sve ostale prednosti koje donose moderne mašine za pranje suđa, kao što su veći nivo higijene, savršeno osušeno suđe i efikasne i brze programe pranja, nikako ne smijemo zaboraviti važne pametne i korisnički ugodne karakteristike.

Da li ste ikada napunili mašinu za pranje suđa i neko vas je omeo da ste zaboravili pokrenuti program pranja? Da li vam se desilo da nekada ne čujete zvučni signal po okončanju programa pranja? Ovi i mnogi drugi primjeri su stvari koje sada lako možete riješiti preko pametnog telefona, a i mašina može porukom komunicirati sa vama. Možete jednostavno pokrenuti programe, podesiti specijalne funkcije, i dobiti obavijest kada ciklus pranja bude završen, ili kada naprimjer nestane deterdženta.

Gorenje UltraClean mašina za pranje suđa
Gorenje UltraClean mašina za pranje suđa

Upravljanje na daljinu, mobilne notifikacije i korisnička podrška su funkcionalnosti u kojima možete uživati biranjem novih pametnih Gorenje UltraClean mašina za pranje suđa i korištenjem Gorenje ConnectLife aplikacije. Savršena kombinacija za vaš dom koja će vam pomoći da upravljate radom mašine neometano i brzo sa bilo koje lokacije na kojoj se nalazite.

Potrebno je svakako istaknuti i ostale četiri veoma važne i korisne prednosti koje donose najbolji modeli u ponudi Gorenje UltraClean mašina za pranje suđa:

ExtraHygiene sa UV tehnologijom koji uklanja 99,9 posto bakterija i virusa na još nižoj temperature. Pravi antibakterijski efekat čak i na programima sa niskom temperaturom (primjer: ECO 55°C). UV svjetlo se aktivira pomoću nove UV opcije, i pažljivo je postavljeno u hidraulički sistem. UV funkcija je opcionalna i može se koristiti na svim programima. U kombinaciji sa ECO, automatskim, dnevnim, noćnim i higijenskim programima, uklanja 99,9 posto bakterija i virusa iz vode za ispiranje.

ExtraHygiene sa UV tehnologijom
ExtraHygiene sa UV tehnologijom

Kapacitet pranja 16 setova suđa - Gorenje UltraClean mašine za pranje suđa imaju dovoljno prostora za sve vaše potrebe. Tri korpe omogućavaju pranje 16 setova suđa. Potpuno fleksibilna unutrašnjost omogućava različite postavke, a korištenje je jednostavno, tako da možete da organizujete i velike zabave.

16 setova posuđa
16 setova posuđa

Gornja prskalica - dodatna prskalica koja se nalazi na vrhu mašine osigurava bolje pokrivanje vodom i temeljito ispiranje koje donosi i do 30 posto bolje rezultate pranja. Svo suđe i pribor za jelo će uvijek biti savršeno oprani.

Gornja prskalica
Gornja prskalica

TotalDry - brzo i savršeno osušeno suđe uz nisku potrošnju energije. Nakon ciklusa pranja, vrata mašine se automatski otvaraju taman toliko da para izađe napolje. Ovo omogućava da svjež zrak dođe do suđa, i tako dobijate potpuno suho suđe.

TotalDry funkcija
TotalDry funkcija

Za više informacija o novoj generaciji Gorenje UltraClean mašina za pranje suđa posjetite ba.gorenje.com.