Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kicenje jelke je paganski obicaj,nema veze da krscanstvom,niti Isus I'ma veze said jelkom,a nije ni rodjen u decembru
Nova godine, njeno obilježavanje nije nikakav islamski praznik. Nova godina predstavlja samo jedan vremenski period gdje se prelazi iz jedne u drugu godinu. Takav pristup treba imati prema njoj. Prići joj trezveno i pribrano. Sva njena obilježja shvatiti kao nešto što u svojim korjenima ima paganske običaje, veoma često i laž.
@Realno02 a na drugom postu pises kako se dan u kuranu spominje 365 puta, a ne priznajes kalendar koji se koristi koji ste vi oprani mozgovi
Slijedit ćete običaje naroda prije vas, pedalj po pedalj, lakat po lakat, sve dotle da kada bi oni ušli u gušterovu rupu i vi biste za njima.
Ko oponaša jedan narod on njemu i pripada!!!!
@h8er_ Isus je da bliskog istoka u semit je kao I arapi sto su semiti
ZAŠTO OVA VIJEST?????????????????????????????????????????
ReaLNO. to nije vijest, to su savjeti! Zašto stotinu drugih gluposti kao one o raznim "misicama", fudbalerima, autima, telefonima ? I naravno, odmah počinju nacionalna prepucavanja! šta je ovom narodu? Zašto takve reakcije na sve što se događa? zašto sve mora biti vjerski obojeno? Pitam se, ko to stvarno živi u ovom gradu i ovoj zemlji?