Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj jednosobni veci od mog trosobnog HAHAHAH
Zamjena za vikendicu u Buća potoku sa mog profila?
za ovaj stan balkanac bi morao poštenim radom riljati, tegliti, vucati, hamaliti i švercovati tačno 622 godine, 4 mjeseca i 6 dana
Posaljite mi broj žiro-računa na koji cu uplatiti novac :)
stan je vrh... ali kako nekomoze ovo definisati kao jednosoban...pffff.... budalastina ...
20 miliona €????Mozel ta jedna casa za petaka??
ovo ak je jednosoban onda moj polusoban
Ovo ima preko 100 kvadrata. U rajvosa bi se od toga napravio cetverosoban jos zagradit balkon i jos dvije sobe..
bez veze
Nista to ne valja kada on nema pogled na rijeku Bosnu :D
Hmmm nekako se moja definicija jednosobnog stana i vaša dobrano razlikuju ali kao što već @AHAHAHA reče možda vi jednostavno žive veze ni o čemu nemate. Mislim koji je ovo promašaj ko god da je ovo pisao nikad iz svoje mahale izgleda nije izašao a kao treba širu javnost da informira šta se u svijetu događa pa brate neka prvo sebe malo informira o osnovnim stvarima. U buduće molim vas ljudi makar napravite s nekim koga zapošljavate prijemni razgovor prije nego mu date zaposlenje da vidite šta zna i šta može da radi. Evo konkretno autora ovog članka neka vam bude čiviluk ili neka glumi fikus.
Ma kakav jednosoban, ovo je neka garsonjera u potkrovlju naravno bez lifta, moji momci sto pisu clanke su pozavrsavali svi za bravare i stolare, tako da nema smisla da ih kritikujete!
otprilike cijena ko u sarajevu
Mala lekcija iz navođenja cijena. Cijena se navodi tek nakon što je stan (ili bilo koja roba, koja se prodaje) prodat, a ne koliko vlasnik traži. Mogu i ja staviti u novine da tražikm za stan 100 mil eura i reći da je to najskuplji stan na svijetu. Ali, šta vi znate.
Pa nije kurcevom kozom presvucen,e sto ne mogu ovih danasnjih preseravanja...
AHAHAHA I JOŠ JEDNOM REDAKCIJA POKAZUJE SVOJE UMIJEĆE U PREVOĐENJU.... Na zapadu se stanovi broje kao \"one bedroom,two bedroom apartment\" itd...tako je i u Japanu,to znači da stan ima jednu spavaću sobu uz sve prateće sobe,dnevna,kuhinja,predsoblje itd....ahahahahahah joj koji ste vi volovi pa vi blageee veze nemate šta objavljujete
k*r.ac palac