Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu ovi fukare :) nemaju ni veš mašinu :) kod kuće :D
@Bershka Samo hambaš....puno mi je pljeska
@Bershka Piletina :) ma znaš....ja mislim da je onaj sos poseban :)
Ne valja to mora svako u svojoj kuci da ima masinu cuj da ja idem prati u praonicu ,.... (bosanski mentalitet)
ovo je toliko nazadno ... pa ljudi nemaju ves masinu kod kuce ... katastrofa ...
Pa nisu oni bezveze Japanci.
A da, cudi me da kod nas niko nesto slicno nije otvorio. Da imam love, iznajmio bih prostor, kupio velike mashine za susenje vesha - bez pranja. Cijena 10 min susenja -1,5km. Za laganu odjecu treba dva ciklusa (3 km), a za onu malo tezu tri (4,5km). Za tu lovu niko normaln ne bi gledao ves kako mu se valja po kuci danima, ili pak na balkonu i prozorima upijajuci sve necistoce grada. Uradi se dobra rejlama : brzo, jednostavno i ekoloski :-)
Kaskaju godinama za nama :-) Kod nas su od 96 nudili kafu u prodavnicama, dok cekas da ti donesu nesto da probas : cipele, tene, dzemper i sl. :-) Praonice su svakako odlicna ideja, koristim iskljucivo za susenje vesha. Operes kuci, osusis sve tamo za 20-ak min. Idealno tokom zimskog perioda.
Ko zna zna. Nisu Japanci sila bez razloga.
I sve to dok cekate da se gace operu
nezz kako to prije nije skontao
kod nas u praonicama vesa mozete se posteno izasrat
Kod nas dok nesto cekas ( npr. u bolnici,u opstini,na raznim salterima itd.) mozes slobodno otici u restoran i dobro se najesti i ponesto popiti
ne bi prao gace gdje neko svoje usrane pokiseli nema para:)
Ma to su japanska hovna, ko golubinjska kaka ahaha
pa kod nas je to moguće i u privatnim kućama i stanovima!
Meni Subhija još na potoku pere.
Reko đeš u praonu da mi te zgu*i nakav kosooki.