Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onda meni kažu da ja trebam osjećat neku grižnju zbog dešavanja na bliskom istoku , dok im braća pustinjski štakori ovde prave pisoare i wc šolje od zlata , mrš yebo vas otac arapski .
@Pivo Seljacino sto si ljubomoran
@Pivo Najgore i jest pratit propagandne vijesti, a to su one sve što možemo pročitati, i prihvatiti takvo razmišljanje kao ispravno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bogati Arapi, isti Čifuti kao i Jevreji.
Pa i nisu, bogati cifuti pomazu siromasnim cifutima, dok bogati arapi, ubijaju, ponizavaju, siluju, i sve sto mozes lose da smislis rade, siromasnim arapima.
Predznak Sudnjeg dana!!!
ovaj svijet je velika nepravda
Sto Ove ne oslobode i uvedu im demokratiju? Zar i ovi ne kradu od svog naroda? Pa da naoruzaju neke oslobodioce ili demokrate ko u siriji i libiji, pa malo ih bombardovat, i onda posle nastavili u saudi arabiji i njih osloboditi i dat im demokratiju, sta kazete na to?
Koji debilizam, sutra kad nestane nafte vratice se u satore.
A da se utrkuju ko će višu dzamiju ili crkvu izgraditi i ko će ih više izgraditi to bi onda licemjernim vjernicima, hodzama, svećenicima i popovima bilo OK. A ovi ponajviše daju i za vjerske objekte. I suviše je prljavoga i krvavoga novca završilo u temeljima dzamija i crkava.
lakoe to. hajda vidimo koce napravit najnizi hotel nasvetu.
Kao mi nešto prigovaramo arapima zašto grade tolike zgrade a u Sarajevu se isto tako nalazi najviša zgradurina na Balkanu. Neko neupućen bi povjerovao da smo drugi Dubai.
..Još jedan hotel koji si ne mogu priuštiti. samo mi i dalje nabijajte crnjake
Preseravanje sa visinom hotela , unutrasnjost dizajna odlican ... Sto ce ti visok hotel kad ne mozes otvoriti prozor na vecoj visini od pritiska i vjetra ...
to za pritisak i vjetar...smijesno .... vise mi se desavalo da u Sarajevu ne mogu otvoriti prozor nego u Dubaiu
P R E S E R A V A NJ E
Neki holivudski sejtani kad kupe vilu od 29 miliona onda je to ok. A kad arapi ubijaju biznis onda im se prigovara da li se rasipaju ili ne. Biti arap ne znaci da svaki od ovih biznismena ide u dzamiju. Mozda su vama trebali poslati koju marku. Pojede vas zavist. A ako cemo o vjeri. 90% balija uopste ne klanja. Dovidjenja cao
Kompleksi su čudo.
Dubai je sve nesto vjestacki na silu sklepan slicno kao Dejana sto je Dzumi reket na njoj ustimavao....
Da je u frqnfurru parisu il new yorku bilo bi pohvala. Al posto je u arapa... Onda stalno im se neke mane trazi. Te rasipnici te trebali su dati palestincima itd. itd. Sta ste to vi udjelili. Ako ne dihelite sada sa 20 KM u djepu, ne biste ni da imate bogastvo. Manite se suplje