Projekat o uređenju enterijera
0

Top Meblo HOMEinfo, novi magazin u bh. medijima

Sarajevo-x.com
Savjeti o uređenju enterijera naći će se svakog radnog dana u 17.30 sati na NTV Hayat, ali i novinskim, radio i internet izdanjima u Dnevnom Avazu, na RSG Radiju, te portalima Sarajevo-x.com i ekapija.ba, pod zajedničkim nazivom Top Meblo HOMEInfo. Ovaj multimedijalni projekat će domaća publika moći pratiti od 1. aprila ove godine.

Razmišljate o novom komadu namještaja za vašu dnevnu, radnu, spavaću sobu ili trpezariju? Želite svoj životni prostor osvježiti ergonomski dizajniranim i modernim namještajem vrhunske kvalitete, a pritom ne potrošiti mnogo novaca? Treba Vam pomoć oko odabira boja, oblika i vrste namještaja za udobno opremanje Vašeg stana, kuće ili poslovnog prostora?

Odgovore na sva ova pitanja, ali i mnogo više moći ćete dobiti putem specijalizirane emisije o uređenju enterijera Top Meblo HOMEinfo koja se od 01.04.2010 emituje svaki radni dan u programu NTV Hayat u periodu od 17.30 sati. Top Meblo HOMEinfo je TV emisija kratke forme posvećena uređenju svih vrsta enterijerijera putem koje će gledaoci NTV Hayat na jednom mjestu i svaki radni dan moći dobiti praktične savjete za uređenje njihovog doma, ali i edukovati se u pogledu pravilnog odabira namještaja i prepoznavanje kvalitete koja im garantuje dugoročnu udobnost.

Obzirom da se radi o multimedijalnom projektu kojeg potpisuje agencija Mark IN, Top Meblo HOMEinfo savjeti o uređenju biti će dostupni i putem Dnevnog avaza svake srijede u okviru sedmičnog priloga Porodica i zdravlje, RSG Radija subotom u okrivu emisije RSG Tour, te putem portala Sarajevo-x.com i eKapija.ba.

Specijalizirano izdanje namijenjeno poslovnim korisnicima Top Meblo OFFICEinfo emitovati će se putem poslovno-investicionog portala ekapija.ba i biti će fokusirano na rješenja za poslovne prostore, ali i druge informacije posebno namijenjene kompanijama i njihovim menadžerima.

Top MebloHOME info možete pratiti i putem popularne društvene mreže Facebook, a članstvo u ovoj grupi obezbjediti će Vam mogućnost i za brojne nagrade, senzacionalne popuste prilikom kupovine namještaja i brojna druga iznenađenja!

Više o samom projektu možete doznati na www.facebook.com/pages/Top-Meblo-HOMEinfo/1086464124962 i www.top-meblo.ba