Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato napravim spisak potrebnih stvari, eventualno, ako je nešto na akciji a treba mi. Tj. koristim i taj proizvod pa i to ubacim u kolica i to je to. Provaljena im je taktika davno. Nismo mi Bosanci glupi kao što oni misle. A kolica koristim ne da bi ih napunila da narod vidi moju postelju moć nego da bi mi obje ruke bile slobodne, da mogu pregledati sta kupujem, rok trajanja i slično.
A taktika kako navesti supermarkete da snize cijene ili daju cesce akcije...ne kupovati kvarljive banane po 3,75 pa budu sljedece sedmice 2,90....jaja kupovati na akciji, mesa isto tako...imate frizider, bez banana se moze. Nije stvar da li imate nego ne dozvolite da vas prave majmunima a ujedno pomazete padu cijena za gradjane koji nemaju!
ne mogu oni mene natjerati kad ja ponesem 250KM za namiru,.
10 posto megadiskont svaki zadnji petak u mjesecu, potrošim 3x vise