Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje biti bogat nego siromašan ...
Bilje biti cijeli zivot bogat nego dan siromasan.
@Aldebaran to kolumbo
Zaradio pisteno.Nije pljackao i ubijao narod kao ovi politicari koji u crno BiH zavise.
10 kupatila. Što će raditi samo srat.
Silver Testalone kralj!
kako se ljudi gađaju milionima, još kaže izdvoio 35 miliona.
Dobio sam komsiju
Ma puca mi miško za njegove vile, nego odkud našem Dodi one relikvije?
Ima on taj neki umjetnicki duh. Kad ga samo vidis...covjek prosto zraci, odise...seljkluk...pardon, debilizm...ovaaaj kulturom.
Zvao me neki dan. Kaze nije mu dobro uradjen odvod u kupatilu pa kad mognem da naletim da vidim. Stavit cu ga na listu, tek u martu imam slobodno. Al vidit cu ako mu kceri budu kuci da ih uzmem preko reda.
Tko to krade didove kondome, Silvester stalone Silvester stalone.....
Valjao mi je u odrastanju pravo!! Mogao si odabratu Batu ili Roky
Za mene su Rambovi i Rockyji najgori filmovi ikada snimljeni. Naprosto odurni, a Stalone vrlo loš i antipatičan glumac. Ali, kako kažu ekonomisti: Svaka roba ima svoju budalu.
I homoseksualci tvrde da su normalni, a lopovi da nisu ukrali...Sta ces. Razumijemo i tebe sto ne volis te kultne filmove. Nisi ti kriv. Takav se rodio.
Sylvester Stallone kući da me vozi.....
Adriaaaan
Sylvester Stallon pola Talijan pola Albanac!?👍
Old school
Krokodil zmije posjete na dobro jutro