Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan dvorac za naseg abudlaha skaku.
Neka usele migranti .
buroj ozon
Ko je ovdje popušio ne znam ! Ovo je šansa za izbjeglice
Gradnja na jeftin kredit, kao u Spaniji prije deceniju. I kao u Spaniji, tu ce samo mozda vukovi logorovati. https://www.news.com.au/technology/environment/natural-wonders/this-is-what-it-looks-like-when-a-credit-fuelled-housing-bubble-bursts/news-story/b3b877d3012fbeb35b2a7164ad2ec548 Turci sute i prave se blesavi o 448 milijardi dolara vanjskog duga. Na ljeto im dospijeva jos 179 milijardi duga. Ne planirajte ljetovanje u Turskoj. Grcka ce biti smjehurija naspram Turske.
Takodje, kad dole pukne, sva sverc ekonomija koju gajimo s Turskom ce da pukne skupa s tim. Sve ono sto uvozimo radi izvoza u Tursku. Bit. Ce. Sranja.
Jebes kucu ako cujes komsiju kako jebe zenu, kao da zivis u stanu. Previse su zbili ove kuce.
shta fali tome, tome nekad tako napali da pozelim dae ija poguzim
Bojim sa da će tako biti i sa onom investicijom kod Trnova
Mogla bi država Turska to dodijeliti velikom broju izbjeglica koji se nalaze u toj zemlji, bolje to nego da zjapi prazno.
Dok drugi spavaju po asvaltu i parkovima oni ce graditi gradove za bogate kupce i kad im se sve pojebe bolje i da bude napusteno i zjapi prazno nego da dadnu nekome kome je potrebno.
Da ovo nije Burj Ozon
Taman za izbjeglice naseliti
Za luksuzno naselje su mi malo previse zbijene. Ja je ne bih tu kupio sve da je preko ove ceste plaza na drugoj strani.
Iz daljine isto mezari
Taman da iselimo nase poturice iz fekalistana
ko nas Burj Ozon na trnovu. islamski komcept izgradnje
Neka usele migranti .
@peri... Migranti će useliti novoizgradjene i ogradjene komplekse oko i u Sarajevu...