Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prekrasno..
ovo kao dobra reklama za ofis arhitekte. ocekivao sam vise price o samoj socijalnoj gradnji. U svakom slucaju cestitam na odlicnoj arhitekturi.
Imamo mi i domacih firmi koje cuda rade na polju gradjevine evo recimo betongal sredjuje dvorista i ulice najaci su tu pogledajte im reference na sajtu :)
Čuj, stanogradnja budućnost, a visi veš sa balkona, ahahaha e jeste i umjetnici
@semko baš si glup ko točak.. DRŽAVA SE ZOVE SLOVENIA A NE SLOVENIJA nepismeni stvore i zbog tog su SLOVENCI A NE SLOVEnijanci, a Srbija nije Srbia pa su zbog toga Srbijanci a ne Srbianci.................eto tek tolko glupko da ti pojasnim.........NNEKE STVARI UČIŠ U ŠKOLI,ZA SVE OSTALO IMAŠ SARAJEVO X.
mah to sam zgleda fancy, v resnici so to cheap stanovanja, stepanjc al fuzine v novejsi varianti... so pa vseen predraga tudi za nas...
@Behar Jeste ali ne mozes porediti njihova i nasa primanja...njima je to jeftino, nama nije ;)
sve su to posljedice i poremećaji odrastanja brez oca :)
Valjda triba reć Slovenijanci. SRBIJA=SRBIJAnci SLOVENIJA=SLOVENIJAnci
U Ulici Envera Sehovica u Sarajevu ima zgrada u blizini Puba. Na ovaj fazon radjeni balkoni. mislim ovaj izbaceni fazon, i nije ovako usminkano vec je ono komunisticki. ima takvih zgrada po Sarajevu koliko god hocete. Samo sto nisu nove
Zgrade su vjerovatno izgrađene jeftino, druga stvar je što neko želi da zaradi pa iznajmljuje i prodaje po tim cijenama koje si ti spomenuo. Ovdje je samo riječ da ovi arhitekti mogu napraviti zgrade za manje novaca od standardnih zgrada.
Bio sam u Ljubljani 2-3g. i vidio sam te stanove uzivo, priznati moram da je preljepo sve.. samo sto kazu da je jeftino i socialno to je velika laz.. stan sa 2 sobe na najam je od 800eu (bez namjestaja), a sto se tice garsonjere il stana sa 1 sobom nije ispod 500eu, a sto se tice kupovine stanova, nema nista ispod 200.000eu :// tako da je to sve samo laz, reklama i nista vise.
lijepe crte lica ova zena ima
Balkoni kao kutije sibica, a ne vjerujem ni da je unutra nesto bolje. Uostalom, samo ime govori - SOCIJALNA stanogradnja. Malo kvadrata, jeftini mat.erijali, a to sto je zgrada spolja simpaticnog izgleda stanarima vjerovatno i nije neka satisfakcija.
Awesome dude!!!