Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najprljaviji predmet u mojoj kuci je moj mozak
Najprljaviji predmet u mojoj kuci je moj mozak
Herbert Shelton je vjerovao da nisu bakterije i virusi i alergeni uzrok bilo kakve bolesti. Već loša hrana i navike su uzrok i bakterija i virusa i alergija i bolesti. Baš kao što se pokvari hrana i dođu bakterije, pozeleni hrana, tako i u organizam dođu bakterije da ga očiste, da ga pojedu, kad ga previše zapustite. Više u knjizi Myth of Medicine.
Svi pred americku ambasadu sa cecenskim i ruskim zastavama jasno i glasno im reci da se nekriju iza Schmidta imaju atomsku slobodno je bacite na nas. Ali perverznih igri preko Schmidta i Dodika svima je dosta. Bacite je sta cekate !