Sedam stvari koje su potrebne svakom roditelju, ali ih još niko nije izmislio

Sedam stvari koje su potrebne svakom roditelju, ali ih još niko nije izmislio
4
D
DP
4.2.2020. u 13:46
5
komentara
4

dijeljenja
Sedam stvari koje su potrebne svakom roditelju, ali ih još niko nije izmislio
Roditelji bi mogli smisliti revolucionarne stvari, ali ih umor pobijedi pa svoje ideje rijetko zapišu.
Roditeljima je potrebna pomoć s puno stvari kada su u pitanju mala djeca. Za potrebe tržišta Pure Wow je proveo anketu kako bi saznao koje su to stvari potrebne roditeljima, ali još nisu smišljene.

Univerzalna veličina obuće za djecu

Kako jedno dijete može nositi obuću u tri različite veličine? Tom ludilu mora se doći na kraj. Sve modne marke koje proizvode obuću trebale bi obratiti pažnju i proizvoditi obuću sa standardnim veličinama. Potrebno je kod kuće prije online kupnje izmjeriti djetetovo stopalo, a ta veličina mora odgovarati svakom paru obuće koju određena modna marka prodaje na stranici. Tako se zna dogoditi da tenisica broj 13 odgovara, a da je čizma broj 13 zapravo dva broja manja jer je kalup manji, a o sandalama da i ne govorimo. Kompanije će uštedjeti jer će imati manje povrata robe, a to će ujedno smanjiti ugrožavanje životne sredine.

Sprej za odstranjivanje ljigavca

Ako se vaše dijete često igra s ljigavcima ili ih izrađuje, onda ste upoznati s noćnom morom kada se jedna od tih stvarčica zalijepi za kauč, tepih ili kosu. Kreatori ljigavca tvrde da se ti ostaci ljepljive igračke mogu skinuti mješavinom vode i sirće, ali kada bi roditelji mogli kupiti u trgovinama odgovarajući sprej, to bi im uštedjelo vrijeme i živce.

Usisivač za Lego kocke

Svi mi imamo pomiješane osjećaje kada su u pitanju Lego kocke. Obožavamo kreativnost koju one inspirišu, kao i sate igre u tišini koje one osiguravaju. Postoji i ona loša strana ovih kockica, a to je užasavajući bol kada na putu do toaleta stanete na nju u pola noći. Ako bilo ko u vašoj kući voli postavljati Lego kockice po podu kako bi ih sve vidio i birao bez problema, vaš se spas nalazi u industrijskom usisivaču sa širokim otvorom koji je dizajniran za isključivo usisavanje Lego kockica. Ovaj usisivač bi usisao kocke u ekološku vreću koju možete koristiti više puta. Ovo još ne postoji, na žalost naših stopala.

Pokemon prevoditelj

Ako je vaše dijete fascinirano Pokemonima, velika je vjerovatnost da sa svojim djetetom razgovarate kao s minijaturnim Pikachuom. Roditeljima bi bilo puno lakše da postoji neka knjiga referenci koja će ih uputiti koji je Pokemon jači od drugog i zašto? Koji od njih je odličan, a koji očajan? Možda biste tada željeli da pomognemo djeci da ih sve skupimo.

Test za temperaturu ili gripu

Ima li dijete gripu? Ili samo virus praćen temperaturom? Koliko će dugo trajati? Hoću li se i ja zaraziti? Zaboravite na pitanja: "Što će moja djeca biti kad odrastu?" Ovo su glavna pitanja svakog roditelja.

Konsijerž za ljubimca

Bez obzira na to koliko ste organizovani, uvijek se dogodi da neke zadatke ne stignete napraviti, najčešće one vezane za vašeg ljubimca. Iako vam se dijete zaklinjalo da će čuvati ljubimca ako mu dopustite da ga ima, to je naravno na kraju palo na vas. Zato je potrebna agencija koja će nuditi profesionalne konsijerže za ljubimce. Oni će ih očistiti, okupati i srediti u trenucima kada vi jednostavno to ne možete napraviti.

Usisivač za kolica i autosjedalice

Znamo da je usisivač već izmišljen. Saslušajte nas do kraja. Zamislite mali, punjivi portable usisivač koji prska tekućinu po površini kolica (tekućinu koja je sigurna za bebu) i nakon prskanja, stavite posebni dodatak koji usisa sve bakterije. Kako bi to bilo korisno za sljedeći put kad vaše dijete prospe punu vrećicu čipsa ili kašicu po svojoj autosjedalici ili kolicima.
Prijavi grešku


Komentari (5)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...