Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halooo, vi prodane zapadne pederčine, ja sa manje novca imam luksuz, jel ovo primjer kako trebamo da živimo, ili šta nas čeka sa ovim našim političkim šljamom, luksuz je bila YU za ovo, niko nikada nije živio u prikolici niti spavao na klupi, jeo iz kante i bio bolestan a da nije mogao otići doktoru, radio a da nije mogao otići na godišnji, radio a da nije bio plaćen ili isplaćen.........jebo te zapad i njihova sranja
Bravo care svaka cast, normalnim ljdima je ovo luksuz, rdebilnom kokuzu ni kuca na 5 spratova nije luksuz.
Ja debila komentatora.
Ako je Tom sretan onda sam i ja.
kija glupost i propaganda kapitalisticka - sutra ce biti vijest da je preselio u park na klupi zivi- ukinuo troškove rente. normalno je da covjek u svojoj zemlji može zivjeti od svog rada, plaćati rentu i opet zivjeti pristojno. vlastita nekretnina je postalo samo privilegija super bogatih u britaniji izgleda...
@LeonardoAC Upravo. Zivio sam u Britaniji. Jedna prosjecna plata nije dovoljna za iznajmljivanje dvosobnog stana ili kredit ako kupis isti. Placao sam jednu pisljivu sobu 500 funti (1200 KM) mjesecno.
@whey Ako si na socijali puno ti je. Ako radis bilo sta to je normalna kirija. To sto pricas je tipicna dijasporska ubleha.
I moj komšija Hamuš je isto uradio
cuj z aparking 577 EUR
ja sr anja prikolica, još i luksuzni dom, a hrane se u MC KONTEJNERU