Neki se opet ne slažu
170

Riješena dvojba: Samo je jedan način na koji se pravilno postavlja toalet papir

D. J.
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Način na koji se pravilno postavlja toalet papir na držač nerijetko je tema rasprava na društvenim mrežama, a sada se pojavio 128 godina star vodič koji prikazuje pravilan način stavljanja papira.

Sigurno ste čuli da neki papir stavljaju tako da se trga s gornje, a neki s donje strane, što je izaziva brojne rasprave i dvojbe.

Magazin Choice otkrio je 128 godina star vodič, koji prikazuje detaljan grafikon kako se pravilno stavlja papir.

Kako piše Daily Mail, u Choiceu su istaknuli: "Mi se ne bojimo tražiti istinu o najkompleksnijim brigama svojih čitatelja... zato smo odlučili pronaći konačan odgovor na kontroverzno pitanje stavlja li se toaletni papir na držač prema gore ili prema dolje. Pod cijenu gubitka vjernih čitatelja, obavještavamo da je 'prema gore' jedini pravi način."

S time se složila velika većina. "Postoje dvije vrste ljudi - oni koji stavljaju papir prema gore, a tu su i čudovišta", netko je komentirao. "Ja se uvijek pobrinem da, gdje god dođem, okrenem rolu ako stoji naopako", "Ako papir ima print na sebi, onda je dizajniran tako da se taj print vidi", bili su još neki od komentara.

A neki, pak, nalaze opravdanja zašto okreću papir na suprotnu stranu. "Tako imate bolju kontrolu nad brojem listića koje onda možete otrgnuti jednom rukom", "Tako se papir ne može odmotati", tvrde pripadnici suprotnog klana.