Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra ideja, sviđa mi se ova siva, neutralna je, a kod mene ionako ima previše detalja, tako da bi odgovarala. Ove godine sam prvo htela da krečim, a onda sam shvatila da bi trebalo uraditi još dosta toga, pa na kraju pozvala studio ambient da mi uradi kompletnu adaptaciju. I sad čekam maj, pa da krenemo u akciju.
Gasi ovo - ako vidi moja, gotov sam!
hanuma i ja ofarbali čeoni zid u dnevnoj sobi u sivu boju, roditelji se snebivali kao bzs kakva je to boja. sad nam vise i dive se kako dobro izgleda 😉😍