Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nije ovo nista trebaju doci u Bosnu da vide kako svi zaposleni dijele jednu platu.....
ovako isto u Polihemu samo sto mediji nece da prenose kako kod nas narod gotivno zivi pod Baketovom čizmom
Joj šefu gotive kad na ovom stolu po(h)vali sekretaricu :)
ludo izgleda, ali ne bih voljela raditi tu... ja ne volim dijeliti svoju kancelariju ni s kim...probala vise puta...uzas!
radni rezultati postoje da bi se vidjelo ko radi, a ko ne... ja svojim rezultatima govorim za sebe. svom sefu toliko vrijedim da sam dobila zasebnu kancelariju cim sam za istom izrazila zelju. moj mujo, da mi se zivjelo na zapadu, isla bih tamo ;) a samo ja znam kako svoju platu zaradim, ne treba meni da mi neko dahce za vratom kako bih radila... kraftwerk... nisi ti nikada dijelio 4 zida s zenom u klimakteriju koju muz vara, koja je histericna, pusi 2 kutije na dan, svako 15 minuta zove djecu i vristi na telefon i place i uz to smrdi na znoj toliko da sam osvjezivace kupovala na dnevnoj bazi... pa bih te ja pitala za medjuljudske odnose... i da...moja produktivnost je naglo porasla za neslucenih 200% od kad imam svoj prostor ;) mislis da bi mi sef dao zasebnu kancelariju da mu ne radim? hahahahaaaaaaa pa ni dok sam ucila nije trebalo da mi mama dahce za vratom, svoje obaveze sam uvijek ispunjavala... smijesno...
sve zavisi od tipa posla i karaktera ljudi koji tu rade. radnike će biti lakše kontrolirati u otvorenoj varijanti no ako posao zahtjeva koncentraciju i misaoni rad logično mi je da ide na zatvorenu varijantu. poslodavac će izabrati onu varijantu uređenja prostora koja mu donosi najviše koristi.
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
Koliko je drveta utroseno mogli su napraviti 1000 stolova :D
...kukala majka spremačici...