Za svačiji ukus
28

Pronašli smo sjajan izbor prazničnih poklona na jednom mjestu, birajte iz udobnosti svoga doma

Sponzorirani članak
Na OREA-i pronađite idealne praznične poklone
Na OREA-i pronađite idealne praznične poklone
Kada biramo za našu porodicu i prijatelje, želimo odabrati najbolje poklone, a još je bolje ako to možemo na jednom mjestu. Ove praznične sezone, čak ne morate ni izaći do shopping centra, pokloni su spremni online, a možete ih pronaći na platformi OREA.

Na OREA-i ćete pronaći prazničnu ponudu najboljih, provjerenih i najčešće biranih poklona s kojima sigurno nećete pogriješiti.

Uz dozu glamura, kreativnosti i promišljenosti, svakako da ćete njima uljepšati nečiju svakodnevnicu. Od sjajnog i blistavog nakita, preko mirisnih i njegujućih krema i ulja za tijelo, do posebnih dodataka posuđa za kuhinju, pa sve do izbora sjajnih komada odjeće, igračaka, organske zdrave hrane, modnih dodataka, umjetnina.

Dodatna vrijednost OREA brendova je to što su jedinstveni, izrađeni s puno ljubavi i pažnje, baš onako kako želimo poklanjati.

Ukoliko birate nakit, nećete pogriješiti ako to budu unikatni komadi brendova Ivy Q, Samusa, DS Stone, MAAR Jewelry, s kojima nećete ostati neprimijećeni.

OREA nudi i sjajan izbor nakita
OREA nudi i sjajan izbor nakita

Tu je i prirodna organska kozmetika koja je naročito dobra za naše tijelo i lice. Prirodni šamponi, sapuni, kreme, dezodoransi, eterična ulja i brojne druge proizvode možet pronaći među brendovima Organlook, Mak Skincare, Chantalle, AVIA. Zasigurno da će uz njih uživati sva vaša čula.

Organski proizvodi uvijek su dobra opcija
Organski proizvodi uvijek su dobra opcija

Ideju za poklon gastro entuzijastima, muškarcima i ženama ljubiteljima posebnih dodataka za kuću, naći ćete uz proizvode Waga, Trebaš tanjur, Piko art, TAKO keramika, TEKNE, DOTS, In.wooderland, koji nude zaista unikatne i kreativne poklone.

Među proizvodima su i preslatke šoljice
Među proizvodima su i preslatke šoljice

Dok, za one koji vole unikatne fashion komade odjeće i modne dodatke, možete birat između sjajnih brendova Pavone, Borsetta, Etiquette, NEYRA, Treehana Clothing, Džaaks.

Komplet modnog brenda Pavone
Komplet modnog brenda Pavone

Najmlađi će zasigurno uživati u pletenim, drvenim, krpenim igračkama, odjećom i drugim pomagalima brendova Hagi, Iumi, Orange tree, KLOKO, Tipi, Skule. Pronaći ćete zanimljiv izbor potrepština za bebe, ali i novopečene mame. Jedan od zanimljivijih proizvoda za mališane su i platnene knjige koje su istovremeno i edukative, i zabavne.

OREA platforma nudi i brojne poklone za mališane
OREA platforma nudi i brojne poklone za mališane

Neizostavna je i ponuda zdrave hrane na OREA-i koja, bez konzervansa i aditiva, dolazi iz iz kuhinja Sherbetlook, Butteria, Chocology ili iz Butika zdrave hrane. Nema sumnje da će među ovim brendovima i slasticama svako naći nešto po svom ukusu.

Zadovoljstvo će pronaći i ljubitelji zdrave hrane
Zadovoljstvo će pronaći i ljubitelji zdrave hrane

Ovih praznika, OREA poklanja više, a kupcima van granica BiH omogužili su da poklone koje odaberu stignu na željenu adresu uz značajno jeftiniju dostavu. U saradnji sa svojim partnerima Market Makersom obezbjeđen je popust od 30 KM na dostavu za sve narudžbe koje putuju van BiH. To znači da svi Bosanci i Hercegovci u inostranstvu, mogu iz udobonosti svog doma i popust, izabrati i naručiti poklone koji će im biti dostavljeni na adresu gdje god se nalazili.

Cijelu ponudu s originalnim poklonima, koje ćete naći na jednom mjestu, potražite na platformi OREA.